Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 4.3.
Večeras se odvija svečana dodjela najprestižnijih filmskih nagrada Oskar, a prije prijenosa možete gledati Oskarom nagrađeni "Spotlight"

TV Preporuke dana - Nedjelja 4.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelja, 4.3.

SERIJE

Big Brother, emisija uživo, RTL u 20h

Poldark, HTV 2 u 20h
Pred nama premijera 2. sezone koja je snimljena prema 3. i 4. Grahamovom romanu o Poldarku. Ross se priprema za suđenje, a Demelza i Elizabeth daju sve od sebe kako bi mu pomogle. George radi sve što je u njegovoj moći da naškodi Rossu, Francis se bori sa svojom savješću, a Dwight se sukobi s budućom nasljednicom Caroline Penvenen.

Ko te šiša, HTV 1 20:05h
U salon Božica došao je mlad, šarmantan, po svemu se vidi uspješan prodavač marketinških usluga. Ugodna glasa i oku ugodne vanjštine, vrlo brzo uspije nagovoriti Božicu na marketinški podvig kojim će ostvariti sve svoje snove - frizerski salon u koji će pohrliti svi koji imalo drže do sebe. Dakako, ni Žigmund ne želi propustiti priliku života...

FILMOVI

Jeremiah Johnson, HTV 3 u 20:25h
Umorni veteran iz Meksičkog rata, Jeremiah Johnson (Robert Redford), čezne za samoćom i odlazi u planine na neistražen teritorij Divljeg zapada. Tamo se suočava s prirodom u svoj njezinoj veličanstvenosti, od oštrih zima do opasnih životinja, grizlija, vukova, sokolova, ali i s Indijancima i lutalicama poput njega..

Desperado, Doma TV u 21:55h
Vratio se kako bi s nekim sredio račune. Bilo s kim. Svakim! Antonio Banderas glavna je zvijezda drugoga nastavka sjajne akcijske trilogije redatelja Roberta Rodrigueza o čovjeku čiji kovčeg za gitaru ne čuva instrument, nego arsenal smrtonosnog oružja namijenjen ubijanju zlikovaca.Bezimeni mariachi glazbenik odjeven u crno pojavljuje se u meksičkome pograničnom gradiću kojim vlada nemilosrdni narkoboss Bucho, koji je u prošlosti ubio glazbenikovu ljubav i ranio ga u ruku kojom svira gitaru. Mariachi je spreman na osvetu, a pomoći će mu prekrasna Carolina, vlasnica mjesne knjižare, koja je dosad surađivala s Buchom. Mirnom gradiću sprema se pravi pokolj jer osveta nikad nije blaga.

Na putu do zvijezda, RTL u 22:25h
Mlada buntovnica Beca dolaskom na fakultet pridružuje se ženskoj vokalnoj skupini The Bellas. Pomalo uštogljene i staromodne pjevačice potpuno će promijeniti svoj stil i uspeti se na ljestvici fakultetskih zvijezda. Čeka ih velika borba s muškim zborom koji je sve samo ne konvencionalan. Kako će se Becca i cure snaći ne propustite pogledati.

Spotlight, HTV 1 u 22:28h
Potresna istinita priča o Pultizerovom nagradom nagrađenoj priči redakcije Boston Globea a koja je duboko uzdrmala najdugovječniju instituciju- onu crkvenu.  Istraga oko zlostavljanja bila je zataškavana od strane moćnih institucija vlasti a rezultat je bilo razotkrivanje sličnih zlodjela diljem svijeta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala