Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Je li (muški) svijet spreman za detektivku?
Sve epizode serije "Misteriji Frankie Drake", koja nas vodi u Kanadu 1920-ih godina, dostupne su na Pickboxu

Je li (muški) svijet spreman za detektivku?

Lude dvadesete, poslijeratno razdoblje, procvat kriminala i dekadencije, opuštenijeg načina života… Dok žene polako prodiru u dotadašnji muški svijet, ulaze na tržište rada i razbijaju barijere u društvu. Takva je žena i Frankie Drake, jedina privatna detektivka u Kanadi 1920-ih godina, čije avanture možete pratiti na Pickboxu.

Neustrašiva Frankie odrasla je u Torontu s ocem, no nakon očeve smrti seli se u Europu u potrazi za pustolovinama. Na početku Prvog svjetskog rata postaje ratni glasnik te juri motociklom po selima noseći poruke na prvu liniju fronte. Hrabra i smiona Frankie regrutirana je da radi kao špijun i vraća se u Toronto gdje osniva privatnu detektivsku agenciju. Tako postaje prva ženska privatna detektivka tih burnih godina.

No ona nije „obična“ detektivka. Frankie (koju glumi 37-godišnja Lauren Lee Smith) preuzima slučajeve s kojima policija ne želi imati posla, one koji su, ako pitate policiju, nerješivi. Njezin nagon za avanturom rezultirat će mnogim nezgodama i nevjerojatnim situacijama iz kojih se, na čudnovate načine, uspijeva izvući.

Odlična kostimografija i scenografija koja prikazuje sve dramatične promjene u društvu i općenito u ljudskim umovima tih godina samo je jedan od razloga da pogledate ovu seriju (naime, 20-ih je odjeća postajala sve udobnija i žene su počele prihvaćati do tada isključivo muške komade odjeće poput smokinga i hlača).

Frankie je spremna pokoriti svijet, no je li svijet spreman za nju?

Sve epizode Misterija Frankie Drake dostupne su odmah na www.pickbox.tv.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala