Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi mutanti dobivaju novog lika
Iako je novi film u "X-Men" svijetu već završio sa snimanjem, finalni proizvod nije oduševio studio koji je zatražio dodatno snimanje

"Novi mutanti" dobivaju novog lika

Filmska adaptacija stripa Novi mutanti pod redateljskom palicom Josha Boona trenutno se nalazi u postprodukcijskoj fazi. Dio tog procesa su i testna prikazivanja, koja navodno nisu baš najbolje prošla. Izvori bliski produkciji otkrili su kako je bilo niz problema tako da su iz Foxa zatražili niz ponovljenih snimki, što nije neuobičajeno u postprodukciji.

Ono što je neobično jest to da će tijekom snimanja dodatnih scena u film ubaciti i novog lika! Informacije o tome tko bi taj novi lik mogao biti za sada nisu poznate, ali znamo da je redatelj već prije spominjao da bi u potencijalnom nastavku filma rado vidio likove kao što su Karma i Warlock, pa možda oni budu dio nove verzije.

Za sada ne znamo ni tko je novi lik, niti tko bi ga mogao glumiti. Trenutno se u glumačkoj postavi nalaze Maisie Williams kao Wolfsbane, Anya Taylor-Joy kao Magik, Henry Zaga kao Sunspot, Charlie Heaton kao Cannonball i Blu Hunt kao Mirage. Alice Braga nalazi se u ulozi dr. Cecilie Reyes, doktorice sa mutantskim sposobnostima.

Film Novi mutanti je priča o pet mladih ljudi s opasnim sposobnostima koji se drže pod zaštitom na tajnoj lokaciji protiv njihove volje. Svaki od njih nosi teret tajanstvene prošlosti i moći koju ne mogu kontrolirati. Kad shvate da su "pod zaštitom" u još većoj opasnosti, i bivaju progonjeni od nadnaravnog zla, njihovi najveći strahovi će se ostvariti.

Osim dodatnog lika film dobiva i novi datum izlaska. Film je prebačen na 22. veljače 2019. godine, a dodatna snimanja trebala bi biti gotova tijekom ljeta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala