Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvelovi blockbusteri stižu na AXN Adrija
Ožujak na AXN-u će biti u znaku Marvelovih filmskih hitova sa superjunacima, koji su zajedno zaradili preko 6 milijardi dolara

Marvelovi blockbusteri stižu na AXN Adrija

Filmski ožujak na AXN Adriji proći će u znaku filmskih hitova s Marvelovim superjunacima. Ukupno devet blockbustera, koji su zajedno zaradili više od 6 milijardi dolara, bit će prikazani od 1. do 11. ožujka.

Marvelov mjesec započinje hitom Iron Man koji je na programu u četvrtak 1. ožujka u 21:55. Prvi dio megauspješne trilogije o junaku iza kojeg stoji multimilijunaš Tony Stark predstavio je Roberta Downeya Jr. u glavnoj ulozi. Film je ugrabio sjajne kritike, pogotovo na račun Downeyeve role te čak dvije nominacije za Oscara (zvuk i vizualni efekti).

U subotu 3. ožujka u 18:40 na programu će se naći Iron Man 2, još uspješnije izdanje iz 2010. u kojem su glavne uloge ponovili Downey i Gwyneth Paltrow, uz koje je briljirao odlični Sam Rockwell kao glavni negativac Justin Hammer. Iste večeri, 21:00 termin je za prvi nastavak hita Thor u kojem Odinov sin spašava Zemlju od polubrata Lokija. U ulozi Marvelovog superjunaka debitirao je Chris Hemsworth, koji će ga igrati u svim nastavcima i spin-offovima, dok su ostale glavne likove odigrali Natalie Portman i Tom Hiddleston.

Vikend će, u nedjelju 4. ožujka, zatvoriti Kapetan Amerika: Prvi osvetnik od 18:30 te Osvetnici od 21:00. Kapetan Amerika: Prvi osvetnik prvi je dio danas već trilogije o supervojniku Steveu Rogersu koji, da bi bio primljen u američku vojsku, biva podvrgnut eksperimentu i od krhkog mladića se pretvara u neuništivog borca.

Marvelovi Osvetnici jedan je od izdanja u kojem se moćnoj vosci vanzemaljske rase suprotstavlja tim superjunaka koji čine Iron Man, Kapetan Amerika, Hulk, Thor, Black Widow i Hawkeye. Uz već poznate Downey Jr-a, Evansa i Hemswortha ostale branitelje Zemlje utjelovljuju Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner.

U subotu, 10. ožujka AXN Adrija donosi treći i zasad posljednji nastavak Iron Mana koji je na programu u 18:30. Slijedi ga Thor: Svijet tame, čiju režiju potpisuje Alan Taylor, režiser hitova poput Terminator: Genisys, Sopranos, Igre prijestolja i Seks i grad.

Uzbudljiv Marvelov mjesec zaokružuju Kapetan Amerika: Zimski vojnik, jedan od najvećih naslova 2014. koji je uz prihod od 714 milijuna dolara ulovio Oscara na Najbolje vizuale efekte te izuzetno dobre kritike. Ovaj blockbuster na programu je u nedjelju, 11. ožujka u 18:25. Za kraj, od 21:00 ostavljeni su Čuvari galaksije, treći najkomercijalniji kino hit iz 2014. u kojem su glavne uloge igraju Chris Pratt i Zoe Saldana.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala