Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 25.2.
Večerašnji televizijski program ima zanimljivu ponudu serija i filmova, od kojih izdvajamo urnebesnog "Borata"

TV Preporuke dana - Nedjelja 25.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25.2.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother emisija uživo, RTL u 20h

Doktor Thorne, HTV 2 u 20:05h
Frankova i Maryna sreća visi o niti, dok se Louis Scatcherd sprema preuzeti posjed Greshamsbury. Premda Frank i Mary planiraju svoje vjenčanje, ledi Arabella ne kani odustati bez borbe. Uspijeva uvjeriti Mary da bi udaja za Franka bila sebičan postupak i da mu, ako ga doista voli, treba dati slobodu. Za to vrijeme Louis se odaje alkoholu, jednako kao njegov otac, dok pati zbog nepopularnosti u društvu i Maryna odbijanja. Taj nesretni i okrutni mladić uživat će vrijeđajući Greshame kad ga pozovu na večeru.

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Enes Hadžiethemćumurović se našao pred teškim problemom, u javnost je procurila vijest da on, mada se već godinama bavi odvjetničkim poslom, uopće nema položen pravosudni ispit. Potrebno mu je 10 000 maraka kako bi se u odvjetničkoj komori registrirao kao odvjetnik i taj će novac uz pomoć Izeta (Mustafa Nadarević) pokušati 'izmusti' od naivnih sustanara. Stjepan (Saša Petrović) se nenadano dočepao veće svote novca i pokušat će od Marije (Tanja Šojić) otkupiti svoju nekadašnju kavanu. U njegovom naumu mu pomaže Samir.

Monk, RTL 2 u 22:50h
Studentica prava (Rachel Dratch) ponudi Monku mogućnost da se ponovno pridruži policijskim snagama, no zauzvrat traži da joj pomogne pronaći otmičare njezine voljene bake.

FILMOVI

Zodijak, Doma TV u 20h
Čitav niz ubojstava u sjevernoj Kaliforniji, tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća izveo je – vjeruje se - ubojica koji si je dao nadimak Zodijak. Policija, međutim, nikad nije uspjela naći dovoljno dokaza da identificira osumnjičenika, te su svi slučajevi, do danas, ostali neriješeni. Opsesija jednog čovjeka da razriješi tu tajnu rezultirala je bestsellerom, koji je ekranizirao redatelj David Fincher.

Iz Pariza s ljubavlju, Nova TV u 21:30h
"Iz Pariza s ljubavlju" napet je i vrlo dobro režiran akcijski film pun glamuroznih eksplozija, mahnitih jurnjava i vrlo solidne priče o dvojici mladića iz potpuno različitih miljea, koji moraju riješiti policijski zadatak, a u pitanju je sigurnost američkog veleposlanika te životi mnogih nevinih ljudi. Film je vrlo dinamičan, često i duhovit. Nastao je prema ideji Luca Bessona, a režirao ga je francuski redatelj Pierre Morel (poznat kao redatelj filmova Taken i District 13), a u glavnim ulogama odlični su J. Travolta i J. Rhys Meyers.

Borat: Učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan, RTL u 22:25h
Jagshemash! Sacha Baron Cohen, zvijezda i tvorac HBO-ova Da Ali G Showa, po prvi put na veliki ekran donosi svoj novi lik, kazahstanskog novinara Borata Sagdiyeva. Urnebesno. Šokantno. Zapaljivo. Opasno. Subverzivno. Borat, satirička kazahstanska novinarska karikatura, nazivan je svim tim riječima – i još više njih.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala