Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 17.2.
Subotnja večer donosi nešto manje serije, u prvom planu su Zimske olimpijske igre i veliki filmski hitovi

TV Preporuke dana – Subota 17.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17.2.

SERIJE / EMISIJE

Crna Guja, HTV 3 u 21 sat
Crna Guja se pridruži zrakoplovnim postrojbama kako bi se izbavio iz rovova. Kad njegov zrakoplov zajedno s Baldrickom obore na neprijateljski teritorij, lord Flashheart se bori s Crvenim Barunom da ih spasi.

Smrtonosno oružje, Nova TV u 21:30 sati
Riggs i Murtaugh istražuju niz nasilnih zločina koji imaju jednu zajedničku karakteristiku: sve žrtve bile su članovi iste crkve. Za vrijeme istrage Riggs se suočava s moralnom dilemom kada na godišnjicu Mirandine smrti dotakne dno.

FILMOVI

Aladdin, RTL u 20 sati
Animirani film zabavno je i vrlo toplo djelo iz Disneyeve tvornice čarolija za djecu. Ovaj crtić, prepun akcije, lijepih pjesama i duhovitih dijaloga prikazuje poznatu priču iz arapske predaje o čarobnoj svjetiljci u kojoj živi duh koji svojem gospodaru ispunjava želje. Bio je najuspješniji film u kinima 1992. godine, zarade veće od 200 milijuna dolara samo u Sjedinjenim Državama. Film je, uz neke druge nagrade osvojio i dva Oscara - za najbolju glazbu i najbolju pjesmu.

Larry Crowne, HTV 1 u 20:05 sati
Nakon što izgubi posao, sredovječan čovjek ne zna što bi sa slobodnim vremenom kojeg odjednom ima i odlučuje se upisati na lokalni studij kako bi krenuo iz početka. Tamo postaje dijelom šarolike zajednice otpadnika i prezrenih koji pokušavaju za sebe stvoriti bolju budućnost. Ujedno se i zaljubljuje u profesoricu koja je izgubila žar za predavanjem kao i za svojim suprugom.

James Bond: Goldfinger, Doma TV u 21:50 sati
Dok se britanski tajni agent James Bond nalazio u otmjenom hotelu u Miami Beachu, javljeno mu je da prati aktivnosti britanskog bogataša Aurica Goldfingera. Primijetio je da Goldfinger uz bazen karta s nekim hotelskim gostom i stalno pobjeđuje. Ubrzo otkrije da iz Goldfingerove sobe karte Goldfingerovog suigrača kroz dalekozor promatra lijepa Jill Masterson. Ona radiovezom dojavljuje Goldfingeru ono što vidi. Bond prekine radiovezu i ode s ljepoticom u krevet. Nešto ga udari po glavi, a kad dođe k sebi primijeti da je ljepotičino tijelo premazano nepropusnom zlatnom bojom...

Sudar titana, Nova TV u 23:15 sati
Rođen kao bog, ali odgojen kao čovjek, Perzej je nemoćan spasiti svoju obitelj od Hada, osvetoljubivog boga podzemlja. Kako više nema ništa za izgubiti, Perseus dobrovoljno postaje vođa opasne misije protiv Hada prije nego što on pokuša preuzeti vlast od Zeusa i doslovno otvori pakao na Zemlji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala