Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Keira Knightley i Matt Smith u špijunskom trileru prema istinitoj priči
"Official Secrets" bio je u planu i prije 2 godine, no tek sad kreće sa snimanjem s novom glumačkom ekipom

Keira Knightley i Matt Smith u špijunskom trileru prema istinitoj priči

Foto: PR Photos

Producent poznatih ratnih drama Glasnik i Spašavanje vojnika Ryana, kao i mnogih serija, Mark Gordon ima u planu špijunski triler Official Secrets s Keirom Knightley i Mattom Smithom u glavnim ulogama, piše The Hollywood Reporter.

Dobitnik Oscara Gavin Hood (Tsotsi) će režirati film čije bi snimanje trebalo početi sljedeći mjesec u Engleskoj. Film se temelji na romanu prema istinitim događajima The Spy Who Tried To Stop A War Marcije Mitchell i Thomasa Mitchella za čiju su se adaptaciju pobrinuli Sara i Greg Bernstein.

Podsjetimo, film prema navedenoj knjizi je već dulje u planu. Prije točno dvije godine film je trebao režirati Justin Chadwick, a glumačku ekipu činila su jaka glumačka imena (Natalie Dormer koja je trebala zaigrati glavnu ulogu agentice Gun, Tahar Rahim, Gillian Anderson, Harrison Ford, Anthony Hopkins, Paul Bettany, Martin Freeman). Iz nepoznatih razloga od filma se tada odustalo, jedino su scenaristi ostali isti.

Keira Knightley je na Sundance filmskom festivalu predstavila svoj najnoviji film, biografsku dramu Colette, a trenutno radi na Disneyevoj fantastičnoj avanturi The Nutcracker and the Four Realms. Matta Smitha možemo gledati kao princa Filipa u drugoj sezonu Netflixove serije The Crown, a u pripremi ima biografsku dramu Mapplethorpe te će glumiti zloglasnog ubojicu Charlesa Mansona u filmu Charlie Says.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala