Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Drugi dio 8. sezone serije Živi mrtvaci od 26.2.
Borba za opstanak se nastavlja 26. veljače u 22 sata na kanalu FOX

Drugi dio 8. sezone serije "Živi mrtvaci" od 26.2.

Foto: FOX

Fanovi serije Živi mrtvaci, autora Roberta Kirkmana, te izvršnih producenata Scotta M. Gimpla, Gale Anne Hurd, Davida Alperta i Greg Nicotera, s nestrpljenjem očekuju drugi dio napete osme sezone, koja s prikazivanjem započinje 26. veljače u 22:00 h na kanalu FOX! Za sada je samo jedno sigurno – najsmrtonosniji izazov s kojim su se suočili Rick Grimes i njegova skupina preživjelih – traje i dalje!

Ekipa je otkrila svoje slabe točke i pokazala koliko je ranjiva, te je Negan zajedno sa svojim Spasiteljima iskoristio tu priliku te im pokazao koliko zapravo svijet može biti okrutan. Osjećajući se potpuno nemoćnim pod Neganovom vlašću te pokušavajući zaštiti živote svih članova, Rick je savjetovao grupi da prihvate njegovu vlast. No, shvativši kako je Negan sve samo ne razuman, počeo je polako i temeljito pripremati novi napad. Nakon što je dobio potporu Hilltopa i Kraljevstva, Rick i njegova grupa napokon su postali dovoljno jaki kako bi se mogli suprotstaviti Neganu.

Do sada je u središtu pozornosti Ricka i ekipe bio goli opstanak, ali to više nikome ne može biti dovoljno. Kako bi mogli živjeti, moraju se izboriti za svoju slobodu. Kao i kod svake bitke, gubici su neminovni; no sa Rickom na čelu Aleksandrije, sa Maggie na čelu Hiltopa i King Ezekiela na čelu Kraljevstva, možda je napokon došlo vrijeme da se Negana i Spasitelje svrgne s vlasti…

U glavnim ulogama: Andrew Lincoln kao Rick Grimes, Jeffrey Dean Morgan kao Negan, Chandler Riggs kao Carl Grimes, Norman Reedus kao Daryl Dixon, Melissa McBride kao Carol Peletier, Lauren Cohan kao Maggie Greene, Danai Gurira kao Michonne, ALanna Masterson kao Tara Chambler, Josh McDermitt kao Dr. Eugene Porter, Christian Serratos kao Rosita Espinosa, Seth Gilliam kao Velečasni Gabriel Stokes, Ross Marquand kao Aaron, Lennie James kao Morgan Jones, Austin Amelio kao Dwight, Tom Payne kao Paul 'Jesus' Rovia, Katelyn Nacon kao Enid, Xander Berkeley kao Gregory, Steven Ogg kao Simon, Pollyanna McIntosh kao Jadis i Khary Payton kao King Ezekiel.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    gorlock gorlock @ 25.2.2018. 15:57

    Uskoro novi nastavci besmilenosti..... 

    I ja se nadam da će ih zombiji požderati, te da će zombiji uspostaviti red među živima 

  • #1
    2 0
    gorlock gorlock @ 11.2.2018. 16:23

    Prvi dio ove sezone je bio rekao bih poprilično bezveze. 

    Jedva sam dočekao početak, ali uslijedilo je razočarenje iz epizode u epizodu, nepovezani dijelovi različitih priča bez nekog posebnog smisla, a s ciljem da svrgnu Negana sa trona, pa tako gledamo iz različitih dijelova kroz događaje koji će se dogoditi ili se događaju ili su se dogodili.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala