Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matt Smith kao Charles Manson u krimi drami Charlie Says
Film će režirati Mary Harron koja je zaslužna za razne hit serije i film "Američki psiho" s Christianom Baleom

Matt Smith kao Charles Manson u krimi drami "Charlie Says"

Foto: YouTube

Riječ je o kriminalističkoj drami Charlie Says koja će imati nešto drugačiju priču i drugačiji pristup od Tarantinovog projekta. Radnja će se fokusirati na tri žene koje su osuđene na smrt, a koje su bile članice zloglasnog Mansonovog kulta.

Najnovije glumačko pojačanje su Matt Smith koji će zaigrati Charlesa Mansona te Suki Waterhouse (Assassination Nation, glavna uloga u filmu Detective Pikachu uz Ryana Reynoldsa). Dvojac se tako pridružio Hannah Murray, Odessi Young, Marianne Rendon, Carli Gugino, Kaylie Carter i Merritt Wever, a snimanje bi trebalo započeti u Los Angelesu na proljeće.

Hannah Murray, Odessa Young, Marianne Rendon

Murray, Young i Rendon će zaigrati redom Leslie Van Houten, Patriciu Krenwinkel i Susan Atkins čija je kazna pretvorena u doživotni zatvor nakon ukinuća smrtne kazne. Film prati mladu studenticu Karlene Faith (Wever) koja je zbog toga poslana u zatvor kako bi ih podučavala, a tri žene će se tijekom učenja morati suočiti sa svojim zločinima.

Scenarij je napisala Guinevere Turner koja je s redateljicom već surađivala na Američkom psihu, a temelji se na bestselleru Eda Sandersa iz 1971. godine The Family te na knjizi The Long Prison Journey of Leslie Van Houten koju je napisala Karlene Faith. Faith je nekoliko puta svjedočila u korist Leslie Van Houten na saslušanju za uvjetnu kaznu, no ona joj je odbijena dosad čak 20 puta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala