Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Big Brother: Nominirane sve djevojke i Bojan!
U jučerašnjoj drugoj emisiji uživo bilo je jako napeto

Big Brother: Nominirane sve djevojke i Bojan!

Foto: RTL

Završila je još jedna live Big Brother emisija u kojoj smo mogli pratiti prve nominacije!

Antonija Blaće pozdravila je goste u studiju i publiku pred malim ekranima te najavila spektakularnu emisiju punu iznenađenja! Jedno od tih iznenađenja je i to da je Antonija izašla iz kuće jer nije mogla izdržati biti bez svoje djece, a smetala su je i razna podbadanja. Navodno bi u kuću trebao ući novi stanar kao njezina zamjena.

Big Brother se prvi put obratio stanarima uživo tijekom emisije te obradovao Anu i Orkyja kojima je rekao da su dobili zlatnu propusnicu te dobili nazad svoje stvari i krevet. Big Brother je čestitao stanarima na borbi za osvajanje Zlatne propusnice. Lucija i Antonio su osvojili onu za najveće provokatore, a Zebo i Luka za najveće zavodnike. Najveće svađalice su Bojana i Nikita. Najveće tračare su Renata i Tomislav. Najveći spletkaroši su Bojan i Anezi što znači da su bez propusnice ostali Juraj i Antonija koja je ranije napustila show.

S obzirom da nije osvojio propusnicu, Juraju je Big Brother rekao da mora napustiti kuću! Big Brother je nazvao Antoniju te joj priopćio da je Juraja ipak lagao. Potom je BB rekao Juraju da će o njegovoj sudbini odlučivati Hrvatska, tj da će glasati za ili protiv. No, zapravo će o njegovom ostanku ili odlasku odlučiti tajna obitelj. Oni su jednoglasno odlučili da Juraj ostaje!

Vrijeme je za prve nominacije!

Ana prva ide u ispovjedaonicu! Dva boda za izbacivanje je dala Zebi jer je "nikakav"! Anezi je sljedeća u ispovjedaonici. Dala je dva boda Tomislavu jer je isključen od svega, a jedan bod Juraju iz istog razloga. Antonio treći nominira. Dva boda je dao Bojanu jer smatra da manipulira sa svima oko sebe i ne sviđa mu se kao osoba. Drugi stanar je Luka jer smatra da nije u redu da skače s djevojke na djevojku.

Bojana je dva boda dala Renati. Jedan bod je dala Antoniju jer je kratkog fitilja i misli da bi mogao napraviti frku te da bi mogao biti problematičan. Bojan je dva boda dao Antoniju jer mu najmanje odgovara. Jedan bod dao je Nikiti jer je nekoliko puta ponavljala da želi izaći iz kuće. Lucija je dva boda dala Bojanu jer smatra da glumi i s njim nema ništa zajedničko. Jedan bod je dala Renati jer joj je preglasna i ne da joj se slušati ju po cijele dane! Luka je dva boda dao Luciji jer se nikako ne slaže s njom i njezinim izjavama. Jedan boda dao je Antoniju jer nema s njim nikakvu poveznicu.

Orky je dva boda dao Antoniju jer se najmanje slaže s njim. Tvrdoglav je i bahat. Jedan bod je teškom mukom dao Bojanu jer s njim najmanje vremena provodi u kući. Tomo je dva boda dao Bojani jer je s njom ostvario najslabiju komunikaciju. Luki je dao jedan bod jer mu se ne sviđa kako se prezentirao u prvom tjednu. Zebo je sljedeći u ispovjedaonici. On je pak dva boda dao Ani jer s njom baš ništa ne komunicira. Nisu ni riječi popričali i ide mu na živce njezino kreveljenje. Jedan bod je dao Luki jer mu idu na jetra njegovi komentari i misli da je alfa mužjak.

Zbog kršenja prava Big Brother kuće Nikita, Renata i Juraj su izgubili pravo da nominiraju.

Tajna obitelj je također dobila zadatak da nekoga nominira. Moraju jednoglasno odlučiti kome daju dva boda, a kome jedan. Bojanu su dali dva boda jer glumata. Jedan bod su dali Nikiti.

Djevojke su dobile zadatak da razotkriju tajne muških stanara. Lucija je uspješno pogodila da je Luka bio s mamom svoje prijateljice. S drugom tajnom se Renata poprilično mučila. Naime, prvo je mislila da je Antonio plakao sedam dana kada mu je umro pas, a potom da je to bio Juraj. Tek je iz trećeg pokušaja pogodila da je riječ o Zebi. Sljedeća tajna je da je netko prisustvovao obredu egzorcizma. Bojana je rekla da je to Bojanova tajna što nije točno te ih je Big Brother obavijestio da su one nominirane jer nisu riješile zadatak. Antonijeva tajna je da je spriječio čovjeka od samoubojstva. Bojanova je tajna da niti jednoj ženi nije rekao da je voli. Tomina tajna je da je napisao knjigu za djecu. Orkyjeva tajna je da nikad nije bio izvan Hrvatske.

Antonija je obavijestila djevojke da su nominirane, ali je otkrila i da je jedna dečko nominiran, a to je Bojan!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala