Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kuća od karata dobila jako glumačko pojačanje
Diane Lane i Greg Kinnear glumit će sestru i brata u posljednjoj sezoni čiji datum premijere još nije poznat

"Kuća od karata" dobila jako glumačko pojačanje

Foto: PR Photos

U Netflixu se trude okupiti zvučna imena za posljednju sezonu dramske serije Kuća od karata u kojoj neće biti mnogima omiljenog Franka Underwooda kojeg je u pet sezona tumačio Kevin Spacey.

Podsjetimo, nakon skandala oko Spaceya i raznih optužbi za seksualno zlostavljanje Netflix je odlučio u potpunosti raskinuti suradnju s glumcem zbog čega je snimanje šeste sezone bilo prekinuto da bi ponovno snimanje (od početka) krenulo neki dan. U šestoj, ujedno i posljednjoj sezoni, neće biti lika Franka Underwooda već će se radnja fokusirati na Robin Wright, odnosno na njezin lik Claire Underwood.

Kako su neki obožavatelji razočarani jer smatraju da je Spacey nosio seriju, Netflix je tome odlučio doskočiti na način da angažira još pokoje jako glumačko ime. Tako je jučer stigla vijest da su se ekipi pridružili Diane Lane i Greg Kinnear koji će zaigrati sestru i brata. Ostale informacije o njihovim likovima nisu poznate te se drže u tajnosti.

Nakon prekida snimanja i prije nego se uopće znalo da će se serija nastaviti snimati, Netflix i producenti Media Rights Capital su radili na šestoj sezoni kako bi ponudili radnju koja nema doticaja s Frankom.

U posljednjoj sezoni nas uz Wright, Lane i Kinneara čekaju Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott i Boris McGiver. Premijerni datum šeste, posljednje sezone Kuće od karata još nije određen.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala