Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Woody Allen ima problema s pronalaskom ekipe za svoj novi film
Amazon bi čak mogao odustati od filma "A Rainy Day In New York"

Woody Allen ima problema s pronalaskom ekipe za svoj novi film

Foto: PR Photos

Woody Allen već desetljećima marljivo radi na svojim filmovima tako da svake godine gledamo barem jedno njegovo ovo ostvarenje. Čak kad ga je Mia Farrow 1990-ih optužila za napad filmaš je bez problema nastavio snimati i angažirati poznatu ekipu oko sebe. No, pokreti #MeToo i #TimesUp su očito donijeli nešto novo, piše The New York Times.

Krajem listopada prošle godine snimljena je komedija A Rainy Day In New York čiju smo premijeru očekivali ove godine. Ubrzo nakon završetka snimanja su se glavni glumci Rebecca Hall i Timothée Chalamet ogradili od redatelja i rekli da žale što su pristali na suradnju s njim. Allenovi nekadašnji suradnici David Krumholtz, Mira Sorvino, Rachel Brosnahan i Colin Firth također su zažalili što su ikad surađivali s njim da bi sad u Amazon studiju intenzivno razmišljali o tome da raskinu suradnju s Allenom.

Corey Stoll, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Woody Allen, Kristen Stewart

Navedeno bi značilo da će A Rainy Day In New York ili ostati bez distributera ili će biti prikazan direktno na stremingu bez ikakve promocije. Film je odobrio tadašnji šef Amazona Roy Price koji je dao ostavku u listopadu nakon optužbe za seksualno maltretiranje. Price je odobrio i Allenov prethodni film Wonder Wheel i to s budžetom od velikih 25 milijuna dolara da bi film zaradio malo više od 1,3 milijuna dolara u SAD-u te niti 9 milijuna u ostatku svijeta.

Čak ako A Rainy Day In New York ipak prođe bez gore navedenog, Allen se nalazi u velikim problemima za svoj sljedeći film: iako dosad nikad nije imao problema s pronalaskom provjerene ekipe čini se da sad skoro više nitko ne želi raditi s njim tako da bi ova godina mogla biti presudna u njegovoj karijeri.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala