Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što kažete na ovo: vraća se serija Murphy Brown
Candice Bergen vraća se u naslovnoj ulozi, a u planu je 13 epizoda

Što kažete na ovo: vraća se serija "Murphy Brown"

Foto: YouTube

Posljednji trend oživljavanja starih serija s originalnom glumačkom postavom došao je do još jedne humoristične serije: CBS je naručio nove epizode legendarne Murphy Brown!

Deadline ekskluzivno donosi da je spomenuta mreža, na kojoj je serija originalno prikazivana, naručila novih 13 epizoda od autorice serije Diane English, a u glavnoj ulozi bit će, naravno, neponovljiva Candice Bergen.

Bergen će tako reprizirati ulogu istraživačke novinarke i TV voditeljice FYI magazina, a serija će se naći u nešto drugačijoj političkoj, društvenoj i kulturnoj klimi: bit će tu kabelska televizija, lažne vijesti, ali i društvene mreže. Navodno su u tijeku i razgovori s ostatkom originalne glumačke postave. U ostalim ulogama smo gledali Faith Ford, Charlesa Kimbrougha, Joea Regalbuta i Granta Shauda.

Vraćanje serije na male ekrane dogodit će se na 30. godišnjicu početka emitiranja. Murphy Brown je tako premijerno prikazana u studenom 1988. godine na CBS-u i prikazivala se 10 godina, do svibnja 1998. s ukupno 247 epizoda. Druga sezona je postigla međunarodan uspjeh. U 10 godina osvojila je čak 18 nagrada Emmy uključujući dva za najbolju humorističnu seriju te 5 za najbolju glumicu u humorističnoj komediji, Candice Bergen. Glumica je osvojila i 3 Zlatna globusa te još nekoliko nagrada.

English je seriju napustila nakon 4. sezone, a od 2012. godine traju pregovori s CBS-om oko vraćanja serije na male ekrane. Pregovori su se intenzivirali oko inauguracije Donalda Trumpa, no konačni dogovor je postignut početkom siječnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala