Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Država u Državi s Markom Strongom od 10.4. na FOX-u!
Bacite prvi pogled na novu seriju koja se očekuje s nestrpljenjem - objavljena je eksplozivna najava i četiri nove fotografije

"Država u Državi" s Markom Strongom od 10.4. na FOX-u!

Foto: Fox Networks Group

Postoje činjenice i postoji fikcija, ali onda postoji i istina. No, jedna stvar sasvim je sigurna, sa serijom Država u državi bit ćete opsjednuti. S kritički hvaljenim Markom Strongom u glavnoj ulozi i Joe Dempsiem iz serije Igre prijestolja, FOX-ova odvažna i zarazna nova dramska serija započinje s prikazivanjem 10. travnja u 22:00 h na kanalu FOX. Serija Država u državi uranja u nemilosrdni svijet špijunaže, u kojem će vas savjest, ako je još imate, koštati glave i vaših bližnjih.

Mark Strong glumi Maxa Eastona u nadolazećoj FOX-ovoj špijunskoj dramskoj seriji DEEP STATE.

Država u državi usredotočena je na Maxa Eastona (Mark Strong, Dečko, Dama, Kralj, Špijun, Zero Dark Thirty, Kingsman - Zlatni Krug), bivšeg špijuna čija ga prošlost ponovno počinje proganjati kada ga Pyreneesby George Whitee (Alistair Petrie, Noćni upravitelj, Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda), voditelj tajne skupine MI6-a i CIA-a, takozvanog ‘Odjela’, pozove da svoj novi život ostavi iza sebe. White uvjerava Maxa da se vrati u svijet špijuna kako bi osvetio ubojstvo svog otuđenog sina Harryja (Joe Dempsie, Igra Prijestolja, Skins). Međutim, ulozi se ubrzo podižu kada Max otkrije da se upleo u tajni obavještajni rat i gustu mrežu urote kojom se želi profitirati od kaosa nastalog na Bliskom istoku. Max postaje igrač u opasnoj igri u kojoj se moćne korporacije ne libe jasno pokazati da su spremne na sve kako bi zaštitile svoj ugled i prikrile svoje tajne. S korupcijom na svakom koraku, kome Max može vjerovati? Tko govori istinu i što je potrebno učiniti da se ona otkrije? Kako bi to otkrio, Max će morati ponovno uroniti u opasni i okrutni život koji je tako očajno pokušao ostaviti iza sebe.

Alistair Petrie glumi Georgea Whitea u nadolazećoj FOX-ovoj špijunskoj dramskoj seriji DEEP STATE.

Serija koju je u suradnji osmislio, režirao i čiji scenarij je napisao Matthew Parkhill (Rouge), Država u državi je realistični i napeti triler koji se kreće između osobne priče obiteljskog čovjeka koji se bori kako bi pobjegao od svoje prošlosti i nasilnih mračnih mjera na koje su spremne države i globalni korporativni moćnici.

Jeff Ford, viši potpredsjednik za razvoj sadržaja i Sara Johnson, potpredsjednica za dramske serije, FNG Europa i Afrika, rekli su: „Oduševljeni smo što seriju Država u državi možemo uključiti u svoj raspored od 10.travnja. Kao prva dramska serija FNG-a čiji je scenarij nastao u ovoj regiji, Država u državi temelji se na našem holivudskom nasljeđu i ponosni smo što smo je razvili u suradnji s talentiranim timom iz produkcijske kuće Endor Productions. Jedva čekamo da gledatelji dožive seriju i možemo se samo nadati da će im se svidjeti jednako kao i nama.

Karima McAdams glumi Leylu Toumi u nadolazećoj FOX-ovoj špijunskoj dramskoj seriji DEEP STATE.

Iz produkcijske kuće Endor, koja posluje u sklopu grupe Red Arrow, izvršna producentica Hilary Bevan Jones dodaje: „Država u državi je uzbudljivi i emocionalni triler koji se bavi nikad aktualnijom i važnijom temom. Stoga smo uzbuđeni što možemo premijerno prikazati najavu serije i nove fotografije, u iščekivanju početka emitiranja na proljeće. Ne bih mogla biti uzbuđenija što seriju Država u državi mogu podijeliti s gledateljima FOX-a u Hrvatskoj.“

Država u državi okuplja izvrsnu glumačku ekipu, koja uključuje Marka Stronga, dobitnika nagrade Olivier i nominiranog za nagrade BAFTA i Tony, Joea Dempsiea, Karimu McAdams (Vikinzi), Alistaira Petriea, Anastasiu Griffith (Opasna igra, Jednom davno), Lynne Renée (Podvojen), Ameliu Bullmore (Happy Valley), Kingsleya Ben-Adira (Kralj Arthur: Legenda o maču), Pipa Torrensa (Kruna) i Faresa Faresa (Tyrant).

Joe Dempsie glumi Harryja Clarkae u nadolazećoj FOX-ovoj špijunskoj dramskoj seriji DEEP STATE.

Izvanredni produkcijski tim iza projekta uključuje producenticu nagrađenu nagradom Emmy Hilary Bevan Jones (Cracker, State of Play, Esio Trot Roalda Dahla), glavnog izvršnog producenta, scenarista, sukreatora i redatelja Matthewa Parkhilla, izvršnih producenata Alana Greenspana (Donnie Brasco, High Fidelity) i Helen Flint (Close to the Enemy), producenata Toma Nasha (Pravo na obranu, The Dark Outside) i Khadija Alamija (Domovina), sukreatora i izvršnog producenta Simona Maxwella (Američka odiseja), redatelja Roberta Connollya (The Slap, Balibo) i produkcijskog dizajnera nagrađenog nagradom BAFTA Pata Campbella (Wolf Hall). Jeff Ford i Sara Johnson su izvršni producenti za Fox Networks Group, Europa i Afrika.

Društvo Private limited Fox Networks Group Content Distribution vlasnik je ekskluzivnih prava za globalnu distribuciju serije, u suradnji s grupom FNG Europa i Afrika.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala