Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sylvester Stallone se vraća među Plaćenike
Glumac je oduševio fanove s nekoliko zagonetnih objava na Instagramu

Sylvester Stallone se vraća među Plaćenike

Foto: Instagram

Velika akcijska zvijezda Sylvester Stallone je na svom Instagramu najavio nove Plaćenike – barem se tako čini.

Nakon što je prošlog travnja jasno i glasno izjavio da ne želi ponoviti svoju ulogu Barneya Rossa u četvrtom filmu o Plaćenicima zbog kreativnih razmirica sa šefom studija, sad se čini da se dobri stari Sly ipak predomislio. Naime, na svom privatnom Instagramu je objavio dvije fotografije kojima daje naslutiti ne samo da će se Plaćenici 4 snimati, već da je on biti dio njih.

Prvo je objavio fotografiju s kolegom Jasonom Stathamom koji je u dosadašnja tri filma glumio njegovog prijatelja i jednog od Plaćenika Leeja Christmasa; na sljedećoj se nalazi sa Stathamom i Randyjem Coutureom (Toll Road u filmu); na kraju možemo vidjeti njegovu fotografiju uz koju je jasno napisao da se Barney vraća.

 

BARNEY WILL BE BACK ! PLUS THE CREW AND A COUPLE NEW MEMBERS ...

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

Dosadašnja tri filmova o Plaćenicima su diljem svijeta zaradila više od 800 milijuna dolara, a uključuju glumačku postavu poznatih i manje poznatih akcijskih junaka: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Terry Crews, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Harrison Ford, Mel Gibson, Mickey Rourke, Eric Roberts, Steve Austin, Gary Daniels i Scott Adkins.

Iz studija još nema službenih komentara. Ukoliko će se početi sa snimanjem četvrtih Plaćenika, očekuje se da će Sly prvo završiti rad na filmu Creed 2 za koji je nekoliko puta istaknuo kako mu je to prioritet.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala