Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje 3. sezona serije Počivali u miru
Od ovog ponedjeljka HTV prikazuje novu sezonu domaće dramske serije

Počinje 3. sezona serije "Počivali u miru"

Foto: HRT

Od ponedjeljka, 15. siječnja, HTV prikazuje novu sezonu serije Počivali u miru koja će se emitirati ponedjeljkom oko 20:50 sati. Treća sezona ima 10 epizoda, a emitirat će se na Prvom programu.

Jedna novinska obavijest o smrti i jedna, naoko slučajna pucnjava u narodnjačkom klubu pokrenut će događaje - odbjeglog bivšeg Udbinog ubojicu Matu Šušnjaru istjerat će iz njegovog skloništa, a novinarku Luciju Car natjerat će da u televizijskoj arhivi, kamo se sklonila, potraži stare tragove svog najtežeg slučaja do sada.

Istražujući sumnjive smrti pripadnika zagrebačke "zlatne mladeži", djece nekih od najmoćnijih ljudi u državi, ubrzo će stati na put mračnim, prikrivenim silama koje ne prezaju ni od čega.

Tvrdoglava novinarka upustit će se u svoju zadnju, očajničku potragu za istinom, a nemilosrdni profesionalni ubojica krenuti u svoj konačni osvetnički pohod.

Na tom putu past će mnoge maske, godinama potiskivane istine izaći će na površinu, a tajne koje skrivaju grobovi sinova i kćeri šampiona hrvatske tranzicije odvest će Luciju u samo srce tame.

Uloge: Judita Franković, Dragan Despot, Danko Ljuština, Slavko Štimac, Dejan Aćimović, Nina Violić, Alma Prica, Suzana Nikolić, Goran Navojec, Ivo Gregurević, Miodrag Krivokapić, Velibor Topić, Dijana Vidušin, Jelena Miholjević, Inge Appelt, Mladen Vulić, Tena Nemet Brankov, Žarko Savić, Sreten Mokrović, Dado Ćosić, Marko Petrić, Linda Begonja, Barbara Vicković, Katarina Strahinić, Živko Anočić, Dražen Čuček, Damir Šaban, Siniša Popović, Zijah Sokolović

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala