Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Denis Villeneuve želi režirati novog Bonda, ali ne stigne
Iako je filmaš zainteresiran za režiju, reboot filma "Dune" je na prvom mjestu

Denis Villeneuve želi režirati novog Bonda, ali ne stigne

Foto: PR Photos

Nakon višemjesečnih peripetija oko glavnog glumca za novog Bonda, Daniel Craig je ipak pristao (barem) još jednom reprizirati ulogu najpoznatijeg tajnog agenta. No, sad je problem naći redatelja.

Filmaš nakon svog zadnjeg filma Blade Runner 2049 i pomalo kreće na sljedeći projekt koji jedva čeka napraviti: reboot SF filma Dine, odnosno adaptaciju serije romana Franka Herberta. Za portal ScreenCrush je neki dan priznao da je odbio režiju Bonda 25 samo zato što za njega sad nema vremena, inače bi objeručke prihvatio suradnju s Danielom Craigom.

„Rekao sam producentici da bih zbilja želio raditi i s njom i s Danielom, ali da sam trenutno zauzet. Zbilja bih uživao u tome. Sad sam već pomalo razmaženi filmaš... Mislim da je Daniel Craig fantastičan glumac, ali prije nekoliko mjesec sam se već obećao projektu Dina. Ja ne odustajem od svojih obećanja. Ista stvar se već dogodila kad sam obećao snimiti Neprijatelja pa su mi došli s filmom Zatočene na što sam odmah rekao da prvo moram dovršiti dogovoreni film. Pristao sam na Dolazak nakon čega mi je ponuđen Blade Runner za koji sam dao uvjet da prvo moram dovršiti Dolazak i onda se sav bacim na njega, kako je i bilo. Jednom kad se nečemu posvetim, to je to.“

Villeneuve je trenutno u potpunosti u projektu Dina za koji je obećao da će biti skroz drugačiji od Lyncheve verzije iz 1984. godine, a cijele prošle godine je u raznim intervjuima spominjao da će to biti njegov najstrastveniji projekt u karijeri. Trenutno nije poznato kad bi film Dina mogao doći u kina.

Bond 25 u kinima očekujemo 8. studenog 2019. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala