Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Siječanj na Viasat kanalima
Odlične premijere vas čekaju i u prvom mjesecu 2018. na kanalima Viasat Explore i Viasat Nature

Siječanj na Viasat kanalima

Foto: Mediavision

Četiri teškaške ekipe spremne su za obračun na kanalu Viasat Explore. Ovo je borba godine, stoga zauzmite mjesto u prvom redu jer vam svakog petka u siječnju, jednu za drugom, prikazujemo epizode Kraljeva drva, Tragača, Potrage za žadom i Kraljeva rezbarenja. Za one avanturističkog duha svakog utorka tijekom siječnja prikazivat će se druga sezona serije Australski lovci na zlato. Viasat Nature tijekom siječnja slavi sve u vezi s Paulom O'Gradyjem! Svakog utorka dana ovog mjeseca na Paul će nam na svoj jedinstveni način pomoći da savladamo siječanjsku tugu koja nas zna obuzeti poslije blagdana.

Australijski lovci na zlato
Od utorka, 2. siječnja u 21.45h na Viasat Explore
2. sezona
Broj epizoda: 8 x 60 minuta
Žanr: Životni stil/ ekspedicija/ dokumentarni
Godina: 2017

Vraćaju nam se Australijski lovci na zlato, a mi ćemo se pridružiti borbenim ekipama zlatom opsjednutih sanjara, u još žešćoj sezoni velikih rizika ali i velikih nagrada. Ove godine upoznat ćemo nove, žilave i karizmatične lovce na zlato, kao i niz zanimljivih i uzbudljivih likova, budući da ćemo se odmaknuti od terena kako bismo upoznali obitelj i prijatelje glavnih protagonista, te spoznali sasvim novu dimenziju stvarnog života na nalazištima zlata. Uz riku strojeva i zlato koje se gomila, druga nam sezona nudi dublji uvid u način života na nalazištima zlata, širi pogled na tu nevjerojatnu zemlju, njezine gradove, zajednice i ljude koji je doista čine divljom granicom.

Lov na Aljasci
Od četvrtka, 18. siječnja u 21.45h na Viasat Explore
1. sezona
Broj epizoda: 8 x 60 minuta
Žanr: Avantura / priroda/ dokumentarni

Dvaput godišnje lovci kreću u divljinu otoka Kodiak na Aljasci, tragajući za mrkim medvjedom kodijakom, najvećim kopnenim grabežljivcem na svijetu. Serija dokumentira potragu po opasnom terenu i teškim vremenskim uvjetima, kojima su lovci izloženi tijekom desetodnevnih ekspedicija. Da ne govorimo o tome koliko su opasni sami medvjedi koji znaju narasti i do tri i metra, a imaju kandže oštre poput britve i snažne čeljusti te znaju biti nevjerojatno lukavi. Te zvijeri nije lako uloviti, no lovci ipak uspijevaju, pritom poštujući brojne propise koji su doneseni da bi se prema životinjama i zemlji postupalo s poštovanjem te da bi se upravljalo medvjeđom populacijom.

Borbe petkom
Od petka, 5. siječnja u 21h na Viasat Explore

Pripremite se za žestoku akciju jer su četiri teškaške ekipe spremne za obračun na kanalu Viasat Explore. Ovo je borba godine, stoga zauzmite mjesto u prvom redu jer vam svakog petka u siječnju, jednu za drugom, prikazujemo epizode Kraljeva drva, Tragači, Potrage za žadom i Kraljeva rezbarenja.

Paul O'Grady i ljubav prema psima
Od utorka, 2. siječnja u 14h na Viasat Nature
6. sezona
Broj epizoda: 8 x 30 minuta
Žanr: Životinje / dokumentarni
Godina: 2015
Komičar i ljubitelj pasa, Paul O'Grady, u svom će nas poznatom stilu, duhovito i s mnogo ljubavi, voditi kroz seriju koja istražuje neraskidivu vezu između čovjeka i psa. Battersea je najstarije svjetsko utočište za pse u kojem svaki stanovnik ima tužnu životnu priču, no brižno osoblje trudi se pomoći svakom četveronožnom beskućniku. Nasreću, gotovo svaka od tih priča ima sretan kraj.

Paul O'Grady i ljubav prema životinjama
Od utorka, 2. siječnja u 17.10h na Viasat Nature
1. sezona
Broj epizoda: 2 x 45 minuta
Žanr: Životinje/ dokumentarni
U novoj dvodijelnoj seriji, Paul O'Grady kreće u Indiju da bi ondje spasio i rehabilitirao neke od ugroženih divljih životinja, te da bi iskusio poslove čuvara i ekologa koji se o njima brinu. Snimajući na raznim lokacijama, Paul sreće nevjerojatne životinje, stare i mlade, kojima očajnički treba njega, kako u utočištima, tako i u njihovim prirodnim okruženjima. Uspostavit će vezu sa siročićima u centru za spašavanje životinja, pomoći pri hranjenju i rehabilitaciji životinja, s veterinarima sudjelovati u spasilačkim operacijama i priključiti se timu za vraćanje životinja u divljinu. Serija je nabijena akcijom, zanimljivim pričama i nevjerojatnim životinjama kojima je potrebna pomoć.

Divlji Borneo
Od četvrtka, 18. siječnja u 19h na Viasat Nature
1. sezona
Broj epizoda: 10 x 30 minuta
Žanr: Priroda / dokumentarni
Naslov originala: Wild Borneo

Borneo: otok visokih planina i neprobojnih džungli te dom nevjerojatnog mnoštva životinja i biljaka. No raznolikost flore i faune trećeg najvećeg otoka na svijetu ugrožena je razvojem, gubitkom staništa i klimatskim promjenama. Pridružite se međunarodnom timu čuvara koji štite biološke raznolikosti nastojeći upravljati odnosom ljudi prema divljini.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala