Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veliki povratak serije Dosjei X
David Duchovny i Gillian Anderson vraćaju se u novim epizodama kultne serije, koje uskoro stižu na kanal FOX

Veliki povratak serije "Dosjei X"

Foto: FOX

Od svoje američke premijere 1993. serija Dosjei X zaluđuje gledatelje diljem svijeta. Dobitnica višestrukih nagrada, među kojima se nalazi i Zlatni globus za iznimnu televizijsku seriju, ova serija prati pustolovine agenata FBI-ja Dane Scully i Foxa Muldera. Njihov je vječni zadatak da istraže nerazjašnjene i bizarne slučajeve koje FBI drži u strogoj tajnosti. Otmice od strane izvanzemaljaca, invazije, bolesti i ubojstva samo su neki od slučajeva s kojima se do sada suočio ovaj detektivski dvojac.

No, sada na kanalu FOX, gledatelji mogu pratiti deset posve novih epizoda kultne igrane serije Dosjei X čiju produkciju ponovno potpisuje Chris Carter, a glavne uloge tumače zvijezde serije David Duchovny i Gillian Anderson kao legendarni agenti FBI-a Fox Mulder i Dana Scully. Nove epizode započinju s emitiranjem od 4. siječnja u 22:00 h na kanalu FOX.

Osim Anderson i Duchovnyja, Mitch Pileggi također se vraća u ulozi pomoćnika ravnatelja FBI-a Waltera Skinnera. Osim njih, u svim novim epizodama epizodne uloge tumačit će zvijezde poput Annabeth Gish, Robbieja Amella, Lauren Ambrose, Karin Konoval, Barbare Hershey, Haleyja Joela Osmenta i Williama B. Davisa, kojeg ćemo ponovno vidjeti u ulozi „muškarca s cigaretom“.

Nove epizode serije Dosjei X biti će usmjerena na potragu za Williamom, Mulderovim i Scullyinim sinom. Tajne i zavjere koje će morati razotkriti šokirat će i njih same, istovremeno suočeni s istim pitanjem: jesu li njihova otkrića moguća?

Regionalna premijera 4. siječnja u 22:00 h na kanalu FOX.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala