Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lud za tobom: još jedna serija koja bi se opet mogla naći na malim ekranima
Helen Hunt i Paul Reiser su u pregovorima za limitiranu sezonu serije koje je završila 1999. godine

"Lud za tobom": još jedna serija koja bi se opet mogla naći na malim ekranima

Foto: PR Photos

U moru ponovnog snimanja nekad popularnih serija čini se da nam se sprema još jedna.

Skoro 19 godina nakon finalne epizode NBC-jeve humoristične serije Lud za tobom Sony je izrazio želju da je vrati na male ekrane u limitiranom izdanju.

The Hollywood Reporter javlja da su u tijeku neformalni razgovori s glavnim zvijezdama serije, Helen Hunt i Paulom Reiserom, oko mogućnosti snimanja nove sezone. Njihovi likovi Paul i Jamie Buchman bi ponovno bili u središtu radnje, a ovaj put bi glavna tematika bila njihova sad 17-godišnja kćer Mabel koja se sprema za odlazak na fakultet.

Serija je svoju premijeru imala 1992., a završila je sedam godina kasnije kad je u finalnoj epizodi njihova kćer prepričavala što se sve dogodilo u njihovoj obitelji u sljedećih 20 godina. „Tada smo razmišljali samo o tome da kraj serije bude konačni kraj da nikada ne dođemo u iskušenje da se vratimo snimanju serije“, izjavio je Reiser u listopadu za časopis People kad su ga pitali za tu seriju dok je bio na pressici za drugu sezonu serije Stranger Things.

No, čini se da Sony želi zanemariti finalnu epizodu i ima ideje za još pokoju priču o ovom simpatičnom paru. NBC, mreža na kojoj je serija prvobitno bila emitirana, (zasad) nije uključena u projekt.

Serija Lud za tobom je imala odličnu gledanost svih sedam sezona i osvojila je 30-ak nagrada te 4 Zlatna globusa (Helen Hunt je od toga osvojila tri kao najbolja glumica u TV seriji – komedija ili mjuzikl).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala