Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova Kleopatra Denisa Villeneuvea bit će opasan politički triler
Scenarij za novi film o legendarnoj egipatskoj kraljici radi scenarist filma "All the Money in the World"

Nova "Kleopatra" Denisa Villeneuvea bit će opasan politički triler

Redatelj filma Blade Runner 2049 Denis Villeneuve trenutno se nalazi u pregovorima za stvaranje novog filma o Kleopatri, za koji scenarij već rade David Scarpa, Eric Roth i Brian Helheland.

Scarpa je nedavno napravio scenarij za film All the Money in the World, koji je prije nekoliko dana počeo sa prikazivanjem, a već neko vrijeme puni novinske stupce radi zamjene glavnog glumca Kevina Spaceya sa Christopherom Plummerom. Scarpa je nedavno u razgovoru za The Hollywood Reporter otkrio što možemo očekivati od novog filma o Kleopatri, te je film nazvao "opakim političkim trilerom".

"Na neki je način sličan filmu All the Money in the World, u smislu da je potrebno dosta istraživanja te se postavlja pitanje na koji način to treba napraviti i kako napraviti nešto novo? Sa Gettyjem je dio ideje bio da uzmemo dva nama poznata žanra - žanr otmice i takozvani žanr "velikog čovjeka" (žanr Građanina Kanea) - i spojimo ih te napravimo nešto novo. Sa Kleopatrom, umjesto da radimo prestižni film - dug tri sata, s puno raskoši, ljudi koji mašu palmama, imaju britanski naglasak i sličnim stvarima - odlučili smo film tretirati kao politički triler. Grub, krvav, s puno psovki i prikaza intimnih scena te ga jednostavno napraviti kao dvosatni, opasni politički triler, pun ubojstava i slično. Jednostavno da ide u suprotnom smjeru od onog na koji bismo pomislili."

Novi film o Kleopatri temeljit će se na biografiji Cleopatra: A Life autorice Stacy Schiff. Za sada još nije poznato kada bi projekt trebao započeti sa produkcijom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala