Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 23.12.
Večeras počinje nova sezona "Ljubav je na selu", a od filmova se nude odlični naslovi

TV Preporuke dana – Subota 23.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.12.

SERIJE / EMISIJE

Ljubav je na selu, RTL u 20:15 sati
Nova sezona mnogima omiljene dokumentarne sapunice donosi mnogo novih avantura i ponajviše čudesne ljubavi! U devetoj sezoni emisije gledatelji će saznati kako su ponekad žene hrabrije od muškaraca, a svjedočit će i ljubavi na prvi pogled, no hoće li ona uspjeti preživjeti sve prepreke koje će joj se naći na putu?

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Budimo zajedno! Predbožićna A strana okupila je Simfonijski orkestar, operne zvijezde, Zbor HRT-a, poznate pjevače mjuzikla i pop glazbe, bend i mlade pjevače kako bi vam zajedničkim muziciranjem svih glazbenika u studiju podarili neočekivane glazbene trenutke. Bez obzira koliko su svi sudionici božićnog specijala A strane izvrsni u svom glazbenom izričaju, večeras ćemo ih čuti u neobičnim kombinacijama!

Motel Bates, HTV 2 u 22:45 sati
Norman pomaže Chicku oko projekta. Romero kreće u akciju. Madeleine se ispričava Normanu.

FILMOVI

Blizanci, HTV 2 u 20:05 sati
Arnold Schwarzenegger se smije! Nakon što je tijekom osamdesetih nastupio u nizu hitova koji su ga proslavili kao šutljivog snagatora opasnog pogleda i čeličnih mišića, najpoznatiji je Austrijanac u Hollywoodu potkraj desetljeća radikalno promijenio žanr. Nakon fantastike, znanstvene fantastike i akcijskih trilera popularni je Arnie zaigrao u jednoj komediji i ponovno uspio.

Nemoguća misija: Odmetnuti, Nova TV u 21:30 sati
Pred Ethanom Huntom je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF.

U tuđoj koži, RTL u 21:40 sati
Mitch i Dave su od djetinjstva najbolji prijatelji. Danas je Dave prezaposleni odvjetnik, pravi obiteljski čovjek i otac troje djece, a Mitch je sam i još uvijek dječački neodgovoran tip bez obaveza. Za Mitcha, Dave ima sve, suprugu, djecu koja ga obožavaju i odlično plaćen posao. Dave bi pak dao sve za malo mira i život bez stresa kakvog vodi Mitch. Nakon jednog izlaska i pijanke, momci se sljedeće jutro bude svaki u tuđoj koži… i otkrivaju da priželjkivani život onog drugog nije baš onakav kakvog su zamišljali.

U vrtlogu igre, HTV 1 u 22:45 sati
Napeti triler o kongresmenu i novinaru upletenima u u dva naizgled nepovezana slučaja brutalnih ubojstava. Russell Crowe tumači Cala McCaffreya, iskusnog novinara koji postane opsjednut rješavanjem tajanstvenog ubojstva u političkim krugovima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala