Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posebno izdanje nove domaće humoristične serije Ko te šiša
Epizodu pogledajte večeras u 17:35 sati, a redovito prikazivanje serije počinje od siječnja na HRT-u

Posebno izdanje nove domaće humoristične serije "Ko te šiša"

Foto: HRT

U ponedjeljak, 25. prosinca na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17:35 sati bit će prikazano posebno izdanje nove domaće humoristične serije Ko te šiša, koja se od siječnja počinje redovito prikazivati na Hrvatskoj radioteleviziji.

Glumci i ekipa koja je stvarala seriju uoči njezina božićnoga izdanja gostovat će u emisiji Kod nas doma koja je na rasporedu na Prvome programu Hrvatske televizije istoga dana s početkom u 17:20. U polusatnome božićnom izdanju pod naslovom Mrak Božić prvi ćemo put upoznati vlasnicu ženskoga frizerskog salona, ambicioznu i škrtu Božicu Režek, i to u raspoloženju koje nije baš najveselije jer je Božica pred bankrotom uoči Božića, pa će zato njezine kćeri Lili i Sanja ostati bez božićnice.

Upoznat ćemo i vlasnika brijačnice, naizgled uglađenoga, ali zapravo prevrtljivoga Žigmunda Štingla, koji poslovično gunđa na sve, osobito na blagdane, pa će tako svojemu pomoćniku Iveku uskratiti i radost ukrašavanja brijačnice. S druge pak strane, razočarana Lili, inače umišljena mlada žena i uvijek željna pozornosti, još će se više razljutiti kad shvati kako je njezin muž Joža zadnje novce potrošio na velike količine bakalara. Romantična i pomalo naivna sanjarka Sanja, vječno u potrazi za pravom ljubavi, tužna je što će i ovaj Božić dočekati sama.

Jedino je vlasnik gostionice Matek, barem u početku, bio u dobrome raspoloženju, sretan što je svoju gostionicu ukrasio mnoštvom ukrasa i lampica. No, njegovu će radost ubrzo pokvariti nestanak struje izazvan kratkim spojem za koji je sam odgovoran te je cijela četvrt tako na Badnjak ostala bez struje, a onda će doći do vrhunca svađe i predbacivanja i inače zavađenih strana.

Osnovna tema serije Ko te šiša neprestana je borba za prestiž između dvoje vlasnika frizerskih salona, muškoga u vlasništvu Žigmunda Štingla i ženskoga čija je vlasnica Božica Režek. I dok je Žigmund tipičan predstavnik staroga kova, konzervativnoga pristupa šišanju, ali i životu, Božica pokušava biti modernom poduzetnicom koja često i ne bira sredstva kako bi postigla svoje ciljeve – postati najboljom frizerkom u četvrti i dobro udati svoju mlađu kćer.

Starija Božićina kći Lili, iako stremi zvjezdanoj slavi, udala se za automehaničara Jožu, dobričinu koji je voli, ali se ne može pohvaliti da mu posao ide od ruke. Razočarana se Božica zato nada kako će za mlađu kćer Sanju ipak pronaći dobrostojećega ženika, naravno neupitnoga društvenog statusa. Sanja je pak stalno u oblacima, često mijenja interese i hobije te se zaljubljuje, ali – na Božičin užas – uvijek u krivoga.

Žigmundov je pomoćnik stari, pomalo nagluhi Ivek i mlada, privlačna aktivistica Cici koja ne zna šišati, ali zato zna pomoći dvojci ostarjelih zanovijetala da prebrode teške trenutke u borbi za prestiž. Jedina je neutralna zona gostionica Pri Taubeku koju drži Matek. Frizerski rat ima, dakako, i razloge koji sežu u prošlost kad je Žigmundov salon bio jedinim salonom u susjedstvu, a Božica tek njegova mlada pripravnica. Kroz sukobe likova, suprotstavljenih na sve moguće i nemoguće načine, sa smiješkom ćemo se prisjetiti mnogih poznatih društvenih i kulturnih sukoba.

U božićnome izdanju nove humoristične serije Ko te šiša glume Ksenija Marinković kao Božica, Jadranka Đokić kao starija Božičina kći Lili, Katarina Strahinić kao Lilina sestra, Željko Duvnjak kao Žigmund, Žarko Potočnjak kao Ivek, Robert Ugrina kao Joža, Jasmin Telalović kao Matek, Sara Stanić kao Cici, Jagoda Novak Kralj kao susjeda Dragica i Otokar Levaj kao Djed Božićnjak. Scenaristica je božićnoga izdanja Koraljka Meštrović, redatelj Igor Šeregi, producent Igor Vukov, a urednica serije Jasmina Božinovska Živalj. Produkciju je za Hrvatsku radioteleviziju ostvarila tvrtka Plavi film.

Osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) božićno izdanje nove humoristične serije Ko te šiša moći će se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala