Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.12.
Večeras vas osim odličnih serija čekaju rado gledani filmovi

TV Preporuke dana – Petak 15.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.12.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
U Lower Pamplingu napetost raste jer nova varijanta kriketa prijeti stoljetnoj tradiciji. Kad zvijezda kriketa umre na turniru, višeg inspektora Barnabyja i narednika Wintera istraga uvlači u opasnu igru s iznenadnim gostom iz Barnabyjeve prošlosti.

Bit ćeš moja, Nova TV u 21:20 sati
Kemal usprkos snimkama koje je vidio ne ostaje samo u uvjerenju da bi njegova sestra mogla biti nevina nego traži način da to i dokaže. Razlika u pogledima između Kemala i Nihan je baš ono što je Emir želio. No najvažnija stvar koju ni Emir ni Asu ne znaju jest to da je Nihanina i Kemalova nesretna ljubav vječna, usprkos svim zaprekama.

Vera, HTV 2 u 21:35 sati
Premijerom 7. sezone HTV nastavlja prikazivanje izvrsne britanske kriminalističke serije. U ovoj sezoni neobična, ali genijalna viša inspektorica Vera Stanhope istražuje nove zločine koja samo ona može riješiti. U prvoj epizodi istražuje tajanstvenu smrt čuvarice prirode čije je tijelo otkriveno na obali zabačenog otoka kraj northumberlandske obale.

FILMOVI

Bling Ring, HTV 1 u 20:05 sati
Oscarom nagrađena Sofia Coppola vodi nas u svijet ovih mladih ljudi, čija je naivnost i uzbuđenje dodatno pojačana naglaskom koji svijet i mediji stavljaju na poznate osobe i opsesiju luksuznim brendovima. Drama je snimljena prema istinitom događaju.

Ostavljeni na Antarktici, RTL u 21:45 sati
Ovaj rado gledani film je nadahnut stvarnim događajima, prema kojima je snimljena i ranija, japanska verzija, Nankyoku Monogatari, a posvećen je antarktičkim istraživačkim ekspedicijama i haskijima, koji spašavaju ljudske živote. Sniman je u Kanadi, Norveškoj i na Grenlandu i najspektakularniji je film Franka Marshalla nakon Konga.

Fokus, Nova TV u 22:15 sati
Inteligentna i napeta komedija, ali i ozbiljan film koji pokazuje što sve može desiti kada nam netko pomuti razum pa izgubimo fokus. Iskusni prevarant Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala