Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Guillermo del Toro sprema remake Ulice noćnih mora
Redatelj, čiji film "The Shape of Water" predvodi nominacije za Zlatne globuse, u pripremi ima još dva nova projekta

Guillermo del Toro sprema remake "Ulice noćnih mora"

Foto: PR Photos

Redatelj Guillermo del Toro privodi ovu godinu kraju nižući uspjehe. Njegov najnoviji film The Shape of Water ne samo da je dobio pohvale kritike već se nalazi i u utrci za niz Zlatnih globusa. Uz osam nominacija za Zlatni globus, uključujući i onu za najbolji film, možemo pretpostaviti kako će i na drugim dodjelama biti konkurentan.

No, del Toro očito nema namjeru mirovati jer u planu već ima dva nova projekta.

Ono što ga prvo očekuje jest režija remakea filma Ulica noćnih mora iz 1947. godine. Del Toro će uz režiju raditi i na scenariju, zajedno sa Kim Morgan. U originalnom filmu glumio je Tyrone Power, kao ambiciozni mladi prevarant, koji se poveže se psihijatricom, korupiranijom i od njega. Isprva uživaju u svom zajedničkom prevarantskom poslu, ali ona na kraju izigra njegovo povjerenje.

Što se drugog projekta tiče, del Toro se nema namjeru primiti redateljske palice. Scott Cooper će režirati nadnaravni film Antlers, dok će del Toro biti u ulozi producenta. Priča, koju potpisuju Henry Chaisson i Nick Antosca, prati mladu učiteljicu koja otkriva da otac njenog problematičnog učenika, kao i njegov mlađi brat, skrivaju ubojitu nadnaravnu tajnu. Odlučna brinuti se za svog učenika, učiteljica će se naći u borbi za opstanak protiv nezamislivih horora.

Za sada nije poznato kada bi novi projekti mogli ugledati svjetlo dana, a dok ne stignu u kina možemo uživati u njegovom uspješnom filmu The Shape of Water, koji u kina stiže početkom siječnja 2018. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala