Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ferdinand je bik koji ćete vi i vaše dijete odmah zavoljeti
Najpoznatinij hrvatski youtuber Marko Kofs, frontmen Hladnog piva Mile Kekin i pjevačica Nina Kraljić u novoj hit animaciji "Ferdinand"

Ferdinand je bik koji ćete vi i vaše dijete odmah zavoljeti

Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku s još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu s matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, okuplja tim životinja različitih osobnosti i kreće u nevjerojatnu avanturu. Ferdinand je bik koji ćete vi i vaše dijete odmah zavoljeti.

Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je 1938. godine, a samo godinu dana kasnije dobio je nagradu Oskar za najbolji kratki film. Ferdinand je obilježio djetinjstvo mnogih generacija i postao film kojeg se i danas svi rado sjećaju.

U originalnoj verziji glas Ferdinandu je dao John Cena, profesionalni američki hrvač, dok je hrvatskom Ferdinandu glas dao glumac Igor Kovač. Uz Kovača ćemo slušati još i Renatu Sabljak kao Luce, Bojan Navojec je Valentin, Angus je Ozren Grabarić, a Jan Kerekeš je Kosko. Veselom trojcu ježeva: Una, Dos i Kvatro (Tresa ne spominjemo) glasove su redom posudili Nina Kraljić – najljepši glas Hrvatske, Mile Kekin pjevač rock skupine Hladno pivo i najpoznatija hrvatska youtube zvijezda Marko Kofs.

Ferdinand, stvoren za borbu, rođen da voli - u CineStar i ostala kina stiže 21. prosinca i to u najboljim formatima 4DX i RealD 3D.

Pogledajte Ferdinanda u najvećem kinu u Dalmaciji - CineStar 4dx Mall of Split, jer za kupljenu ulaznicu za 4DX projekciju djeca na dar dobivaju blagdansku Ferdinand čokoladu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala