Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bryan Singer više nije redatelj filma Bohemian Rhapsody
Singer je dobio otkaz radi dužeg izbivanja sa seta, kao i radi učestalih sukoba sa zvijezdom filma Ramijem Malekom

Bryan Singer više nije redatelj filma "Bohemian Rhapsody"

Foto: PR Photos

Bryan Singer dobio je otkaz na poziciji redatelja bigrafskog filma Bohemian Rhapsody, o popularnoj rock grupi Queen. "Bryan Singer više nije redatelj filma Bohemian Rhapsody.", pisalo je u izjavi koju je 20th Century Fox objavio početkom ovog tjedna.

Odluka o njegovom otkazu došla je nakon učestalih sukoba između Singera i glavnog glumca Ramija Maleka, ali i radi Singerovog izbivanja sa seta. Singer se nakon Dana zahvalnosti nije pojavio na setu u Londonu te je produkcija zaustavljena prvog dana prosinca. Producenti su kao razlog zaustavljanja produkcije naveli Singerovu neočekivanu nedostupnost.

Samo nekoliko sati nakon objave da je dobio otkaz javio se i sam redatelj, negirajući optužbe. On tvrdi kako mu studio nije dopustio da se pobrine za svog teško bolesnog roditelja, kao i za svoje vlastito zdravlje. "Više od svega sam želio završiti ovaj projek i pomoći u davanju počasti ostavštini Freddieja Mercuryja i Queena. No Fox mi to nije dopustio jer sam privremeno trebao staviti svoje zdravlje, kao i zdravlje svojih voljenih na prvo mjesto."

Problemi između studija i Singera počeli su kada je počeo izostajati sa seta te je direktor fotografije Thomas Newton Sigel preuzeo režiju kada ga nije bilo.

Tom Hollander, koji glumi menadžera grupe Queen Jima Beacha, rekao je kako je odlučio napustiti produkciju radi Singerova ponašanja, ali su ga nagovorili da se vrati. I Malek se žalio studiju radi Singerovog odsustva, njegove nepouzdanosti i neprofesionalnosti. Navodno je između njih čak skoro došlo do fizičkog sukoba, a The Hollywood Reporter prenosi kako je čak bilo uključeno i Singerovo gađanje Maleka nepoznatim objektima. Iako su izgladili cijelu situaciju Singer se nakon toga više nije pojavio na setu.

Naravno, cijela priča potaknula je mnogobrojne internetske rasprave, a najzastupljnija teorija jest da se Singer skriva pod krinkom bolesti jer je zabrinut radi trenutnih raznih optužbi koje kolaju Hollywoodom. Singer se već prije našao na meti kada je optužen da je seksualno napastovao maloljetnike, ali je uspješno izbjegao javni linč, koji trenutno prolaze njegovi kolege optuženi za isto ili slično ponašanje.

Bohemian Rhapsody nastavit će produkciju sa novim redateljem vrlo brzo, a datum izlaska za sada je ostao isti: 25. prosinca 2018. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala