Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney povlači kratki film koji se prikazuje prije animiranog Coco i velika tajna
"Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina" u trajanju od 22 minute nije dobio pozitivne reakcije

Disney povlači kratki film koji se prikazuje prije animiranog "Coco i velika tajna"

Foto: YouTube

Novi animirani film studija Disney-Pixar Coco i velika tajna doživio je veliki uspjeh u SAD-u prošlotjednom premijerom, a tjedan kasnije i dalje se nalazi na prvom mjestu gledanosti. U hrvatskim kinima je film prošao malo slabije i nalazi se na trećem mjestu. No, ni približno dobro nije prošao kratki film koji se prikazuje prije njega.

Naime, gledatelji koji su pohrlili u kina pogledati novi animirani hit Coco i velika tajna su prvo prisiljeni pogledati kratki film Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina u trajanju od 22 minute. Reakcije su loše jer filmić nije klasični Pixaorov na kakav smo navikli tako da je studio navodno odlučio povući filmić s projekcija.

MovieWeb navodi da postoji poruka studija poslana jednom kinu u kojem je naznačeno da se filmić prestane prikazivati od petka, 8. prosinca. Objašnjenje koje stoji uz molbu jest da će time kino dobiti dodatnu minutažu koju mogu potrošiti kako bi, na primjer, uvrstili još jednu projekciju Coca. Trenutno nije poznato je li to bilo u planu od početka prikazivanja ili je Disney poslušao negativne kritike koje pristižu oba tjedna.

Osim duljine filmića, gledatelji navodno nisu znali da će se on prikazivati prije tako da su bili ili nezadovoljni ili nisu bili sigurni jesu li na dobroj projekciji. Još jedan problem se stvara roditeljima s malom djecom koji su svjesni da će im djeca teško pogledati animirani film u komadu, a Olafova pustolovina im dodatno smanjuje tu šansu.

Scenarist i jedan od redatelja filma Coco Adrian Molina je dodatak kratkog filma nazvao malim eksperimentom, a prema svemu sudeći on je propao.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala