Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jersey Shore se vraća na male ekrane s originalnom ekipom
Ekipa će se ponovno okupiti 6 godina nakon prestanka emitiranja reality drame

"Jersey Shore" se vraća na male ekrane s originalnom ekipom

Foto: MTV

Pauly D, JWoww, Vinny, Ronnie, Snooki i The Situation vraćaju se u novoj reality emisiji Jersey Shore Family Vacation!

Pet godina nakon što je MTV ugasio svoj popularni reality show Jersey Shore stižu odlične vijesti za sve kojima je falila neobična ekipa. Emisija se vraća na male ekrane pod nazivom Jersey Shore Family Vacation i to s većinom originalne ekipe, a na MTV-ju je možemo očekivati već sljedeće godine!

Povratak reality emisije je bio jučer najavljen tijekom premijere reality emisije Floribama Shore čija će kreatorica SallyAnn Salsano raditi i na novom Jersey Shoreu.

Od originalne ekipe vraćaju se Deena Nicole Cortese (gledali smo je od 3. do 6. sezone), Paul “Pauly D” Delvecchio (svih šest sezona), Jenni “JWoww” Farley (svih šest sezona), Vinny Guadagnino (svih šest sezona), Ronnie Ortiz-Magro (svih šest sezona), Nicole “Snooki” Polizzi (svih šest sezona) i Mike “The Situation” Sorrentino (svih šest sezona).

Emisija Jersey Shore je doživjela šest sezona na MTV-ju i jedna je od njihovih najpopularnijih serijala svih vremena s tim da je najveću gledanost ostvarila 2011. godine kad ju je gledalo oko 9 milijuna ljudi po epizodi. Od te emisije je napravljeno nekoliko spin off realityja kao što su Snooki & JWoww te The Show With Vinny, plus nekoliko međunarodnih verzija (Mexico Shore, Geordie Shore, Gandia Shore).

Još se ne zna koliko će Jersey Shore Family Vacation imati epizoda niti koji je točan datum premijere, samo je poznato da novu staru reality emisiju možemo očekivati tijekom 2018. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala