Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christian Bale spreman za ulogu Dicka Cheneya
Biografsku dramu "Backseat" u kinima očekujemo sljedeće godine

Christian Bale spreman za ulogu Dicka Cheneya

Foto: PEOPLE.com

Nagrađivani glumac i Oskarovac Christian Bale prošao je još jednu ogromnu transformaciju, ovaj put kako bi što vjerodostojnije utjelovio bivšeg potpredsjednika Dicka Cheneya.

Bale je poznat do svojim dramatičnim transformacijama za uloge koje mahom uključuju naglo debljanje, mršavljenje ili treniranje za nabildani izgled. Ovaj put se pripremao za ulogu u svojoj novoj biografskoj drami Backseat u kojoj će glumiti potpredsjednika tijekom mandata Georgea W. Busha. Magazin PEOPLE je na svojim stranicama objavio fotografiju njegove nove transformacije, a u tom izdanju je viđen u ponedjeljak na pressici za film Hostiles koji u kinima očekujemo krajem ove godine.

Na pitanje kako se pripremao za ulogu Cheneya, odnosno kako se uspio udebljati, kratko je i zafrkantski odgovorio: „Samo sam jeo jako puno pita.“

Bale je 2004. godine izgubio drastičan broj kilograma za ulogu u filmu Nestajanje kada je pao na samo 60-ak kilograma. Ubrzo nakon toga je nakupio 30 kilograma i 15-ak kilograma mišića za ulogu u Batmanu 2005., potom opet izgubio kilograme za Boksača 2010. i onda se opet udebljao za Američke varalice 2013. godine. Nakon toga je priznao da više ne može raditi nagle transformacije jer njegovo tijelo više nije spremno na to kao nekad.

Biografsku dramu Backseat će režirati također Oskarovac Adam McKay koji je napisao scenarij, a u ostalim ulogama su Sam Rockwell kao George W. Bush, Amy Adams kao Lynne Cheney, Bill Pullman kao Nelson Rockefeller, Steve Carell kao Donald Rumsfeld i drugi. Film u kinima očekujemo tijekom sljedeće godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 4
    hugs hugs @ 21.3.2019. 12:35

    Ja sam po prirodi radoznao, ne propuštam ni jedan film koji me interesira. Pa ne košta ništa svi su dostupni online, zašto ih ne bi škicnuo? Doduše ovog se nisam nagledao, čista 0. Hostiles mu je malo bolji.

  • #1
    0 4
    buffalobill buffalobill @ 21.3.2019. 7:46

    nisam gledao taj Backseat jer me iskreno ne zanima, ali sam gledao western Hostiles,najlosija Baleova uluga do sad,ne znam da li je to zbog filma koji je sveukupno los, osim mozda fotografije...

    Bale citavo vrijeme na rubu suza,ukratko jadan scenarij a takva je i rezija

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala