Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.11.
Današnja večer donosi utakmicu kvalifikacija za SP 2018., novu epizodu "Supertalenta" i odlične filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12.11.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, kvalifikacije za SP 2018.: Grčka - Hrvatska, HTV 1 u 20:25 sati

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05 sati
Ekaterina stupa u vezu s Poniatowskim. Petar Fjodorovič sprema se za odlazak u rat. Ekaterina spašava iz Šuvalovljevih ruku poručnika Orlova. Pruski car Fridrik daje ultimatum Rusiji, a Elizabeta odluči ubiti Ivana Antonoviča.

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Nakon što je prvih deset polufinalista probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista – Martina Kutnara i Step boyse, ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale.

FILMOVI

Batman: Početak, Doma TV u 19:55 sati
Osmogodišnji Bruce Wayne je pao u jamu na imanju svojih bogatih roditelja gdje su ga napali rojevi šišmiša. Od tada ga progoni strah od šišmiša, a doživi i veliku tragediju kada pljačkaš pred njim ubije njegovu majku i oca, najbogatijeg čovjeka u Gotham Cityju. Kad odraste, Bruce (Christian Bale) pokuša ubiti toga pljačkaša, ali ne uspije. Stoga odluči upoznati svijet kriminala i kriminalce, a nevolje koje doživljava u svjetskom podzemlju dovedu ga u jedan azijski zatvor, odakle ga izbavi tajanstveni Henri Ducard (Liam Neeson), savjetujući ga da ode u snježne planine mističnom učitelju Ra's Al Ghul...

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Doma TV u 22:25 sati
Godina je 1957. i prošlo je puno vremena od posljednje avanture profesora Jonesa (Harrison Ford). On svoje stare dane provodi vodeći tihi i miran život profesora na koledžu, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se Indiana nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći. Na putu mu stoji Sovjetski Savez i prelijepa ali okrutna Irina Spalko (Cate Blanchett).

Djevojka mog prijatelja, RTL u 22:10 sati
Dane Cook je Tank, mladi muškarac koji ima neobičan hobi. On izvodi djevojke na najgori spoj njihova života, sve sa namjerom da ih vrati u ruke bivšim ljubavima. Ovoga puta njegove usluge iznajmi njegov najbolji prijatelj koji želi učvrstiti vezu sa djevojkom u koju je zaljubljen.

300: Uspon carstva, Nova TV u 23 sata
Radnja nastavka vrti se oko grčkog generala Temistokla (Sullivan Stapleton), koji se bori protiv masovne invazije perzijskih sila predvođenih Kserksom (Rodrigo Santoro), smrtnikom koji je postao bog i Artemizijom (Eva Green), osvetoljubivom narednicom perzijske mornarice.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala