Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.11.
Večeras vas čekaju nove epizode odličnih krimi serija i poznati filmovi

TV Preporuke dana – Petak 10.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10.11.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
Umjetnost dolazi u slikovito midsomersko selo Angel's Rise s novim parkom skulptura, ali kad ubojstvo zasjeni svečano otvaranje, viši inspektor Barnaby i narednik Nelson moraju kreativnim razmišljanjem riješiti slučaj u kojem umjetnost oponaša smrt, a sve ima dublje značenje.

Bit ćeš moja, Nova TV u 21:15 sati
Emir kreće u akciju kako bi se uvjerio u vezu između Kemala i Nihan, i ujedno uništio stupice koje mu je Kemal postavio. Sasvim maleni dokaz koji će Tufan otkriti u Emirovim se rukama pretvara u veoma veliki adut. Potresi koje je izazvao Kemal uzrokuju duboke pukotine u Emirovu i Asuinu rovu.

Sherlock, HTV 2 u 21:40 sati
Sherlock se suočava s možda najjezivijim neprijateljem u svojoj dugoj karijeri - moćnim i naoko nepobjedivim Culvertonom Smithom, čovjekom s uistinu mračnom tajnom.

Nestanak, HTV 2 u 23:15 sati
Kad se Alice vrati u obiteljski dom, Websteri se teško nose s traumom koju je doživjela. Matthew je suočen s nepodnošljivim zahtjevom, a Gemmine sumnje o tome što se dogodilo njezinoj kćeri postaju sve gore. Britanska i njemačka policija dogovore zajedničku nadležnost za slučaj i pokrenu potragu za drugom nestalom djevojkom.

FILMOVI

Parker, RTL u 20 sati
Kriminalistički triler zasnovan je na romanima pisca Donalda E. Westlakea i prati profesionalnog lopova Parkera (Jason Statham) koji radi prema dva etička načela: ne kradi od onih koji nemaju i ne povređuj one koji to ne zaslužuju.

Sati, HTV 1 u 20:05 sati
Prije udara uragana Katrina na New Orleans, Nolan Hayes (Paul Walker) dojuri sa svojom trudnom suprugom Abigail (Génesis Rodríguez) u ambulantu zbog preuranjenih trudova. Na žalost, doktor ima samo tužnu vijest – zbog zatajenja jetara Abigail neće preživjeti porod...

96 sati, RTL u 22:15 sati
Liam Neeson je Bryan, iskusni tajni agent koji je odlučio prestati sa poslom kako bi mogao više vremena provoditi uz svoju mladu kćer, Kim (Maggie Grace). No kada iznenada primi poziv iz Pariza, u kojem mu šokirana Kim javi da su nepoznati ljudi upali u stan i napali njenu prijateljicu, on će morati iskoristiti sve svoje vještine kako bi spasio kćer prije nego je zauvijek izgubi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala