Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Život na vagi: Lucija je svima trn u oku, u ponedjeljak eliminacije
Premali gubitak kilograma natjecateljima izmamio suze, a emisiju će napustiti član crvenog tima

"Život na vagi": Lucija je svima trn u oku, u ponedjeljak eliminacije

Foto: RTL

U utorak je u emisiji Život na vagi trener Mario Nenadu nagovijestio da ga očekuje 'specijalni' trening, a sinoć je to došlo i na naplatu.

„Strah me što će mi Mario učiniti danas. Samo znam da ću krepat'! Prepušten sam sam sebi, na milost i nemilost Marija!“, komentirao je Nenad s Josipom prije nego što se pojavio Mario i s njim odradio poseban trening.

Za to je vrijeme Sanja Manuelu i Jelenu pozvala na razgovor. „Jelena, ti se daješ 150 posto, a Manuela je osoba koja se ne želi dati sto posto. Htjela bih da naučiš kako se dati sto posto i to mi je današnji cilj“, otkrila je Sanja zašto je baš njih dvije spojila kao par. Nakon treninga Manuela je bila presretna.

Ostali kandidati pitali su se kakav su im danas izazov pripremili treneri, a sve im je bilo jasno kada su došli pred šljunčano brdo. „Postoji staza po kojoj trebate proći i spustiti zastavice, ali na vrh brda ne idete praznih ruku. U pijesku po putu zakopano je devet girija. Svaki kandidat će uzeti jednu giriju i zamijeniti za zastavicu. Tko prvi spusti zastavice, bit će pobjednik. U ovom izazovu nema odustajanja i ako jedan izgubi, cijeli tim je izgubio, a da biste pobijedili, protivnički tim mora završiti izazov“, objasnila im je Sanja. Nagrada pobjedniku je minus tri kile na vaganju. Iako su neki imali problema s penjanjem na brdo, uz podršku trenera i svojih kandidata u timu, svi su obavili izazov, a na kraju je pobijedio crveni tim, no Siniša je odnio moralnu pobjedu.

Nakon izazova došao je red na odmor, a Destri nije mogla izdržati te je s ostatkom tima podijelila svoje mišljenje o Luciji, kazavši kako je smeta što previše vremena provodi u kupaonici. „Lucija je principessa. Kod nas u Dalmaciji kada nekom to kažeš, znači da je to neka osoba koja nešto izvolijeva, ali ne može joj bit'! Lucija je dobro biće, ali razmaženo, bogato derište!, rekla je Destri.

Došlo je vrijeme i za posljednji trening u ciklusu nakon kojeg slijedi vaganje, a crveni tim je na vaganju u prednosti tri kile. Ipak, jedna im je osoba stala na žulj, a to je bila Lucija. „Stalno pametuje i misli da je bolja od nas, ali zašto onda imaš 133 kile?“, bio je samo jedan od komentara vezan uz Lucijino ponašanje.

S obzirom da je došao trenutak eliminacija, Marijana je naglasila da onaj tim koji će imati lošiji rezultat ide na eliminacije. Kandidat koji dobije dvije kile ili više, automatski napušta show, makar imao i imunitet.

Paško je prvi stao na vagu i skinuo je 3,4 kile ili 2,3% tjelesne mase, dok je Gordan skinuo tri kile, odnosno 2,2 % tjelesne mase. Dorian je skinuo 4,1 kilogram, odnosno 2,4 % tjelesne mase, a Josip samo 2 kile, što je 1,7% tjelesne mase. Manuela je izgubila 3,9 kilograma ili 3,2 % tjelesne mase što ju je jako razveselilo, a Goran je skinuo 2,2 kilograma što je 1,5% tjelesne mase. Jedina osoba s imunitetom, Kristina, izgubila je samo 1,8 kilograma što je 1,7 posto tjelesne mase.

Klik na sliku za veću rezoluciju

Destri je bila najžalosnija jer je izgubila samo 0,8 kilograma, odnosno 0,7 % tjelesne mase što ju je rasplakalo. Sara je samouvjereno stala na vagu, znajući da se svega pridržavala, no ipak je skinula samo 2,5 kilograma, tj. 2,3 % tjelesne mase. Mladen je izgubio kilu i pol što je 1.2 % od tjelesne mase. Danijela je skinula dvije kile, a to znači da ima 2,2 % tjelesne mase manje. Lucija je bila također razočarana, budući da je skinula samo kilu i pol i 1,2% tjelesne mase. Nenad je unatoč specijalnom treningu izgubio 2,3 kilograma što je 1,5 % tjelesne mase i nije bio zadovoljan te je strahovao da će on biti taj koji će napustiti show.

Ivana je skinula dva kilograma, što je 1.9 % tjelesne mase. Jelena je izgubila čak 4,1 kilograma, odnosno 3,9 % tjelesne mase što ju je oduševilo, a Tomislav 3,7 kilograma, odnosno 2,1 % tjelesne mase. Sinišu su svi pohvalili i prije nego je stao na vagu, a kada je pokazala da je izgubio 4,7 kilograma, uslijedio je aplauz. Ljube je sa strahom stala na vagu i imala je pravo, izgubila je samo pola kilograma iako je dala sve od sebe.

Kada se podvukla crta, plavi tim je izgubio sveukupno 26 kilograma, odnosno 2,2% dok je crveni izgubio 20 kilograma 1,7 % tjelesne mase. No, crveni je tim imao minus tri kilograma jer su pobijedili u izazovu, no ipak nisu stigli plavi tim jer su imali gubitak od samo 2,0 % tjelesne mase.

Slijede eliminacije, a koji kandidat crvenog tima odlazi kući odabirom plavog tima, gledatelji će saznati u ponedjeljak od 20 sati, na RTL-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala