Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najniže ocjene dosad: Žiri se ispričava Ličanima u ime kandidata!
Ovaj tjedan u emisiji ''Tri, dva, jedan – kuhaj!'' prolazi jako loše za kandidate, posljedično i žiri

Najniže ocjene dosad: Žiri se ispričava Ličanima u ime kandidata!

Foto: RTL

Srijeda je bila još jedan dan kuhanja u kojem žiri popularnog kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj! nije okusio ni ''l'' od ličke i goranske kuhinje. Svoje razočarenje i nezadovoljstvo pokazali su najnižim ocjenama dosad, ali i lošim kritikama.

Nervoza među natjecateljima kulinarskog showa učinila je svoje – loš odabir namirnica i nepoznavanje ličke kuhinje rezultirali su katastrofalnim ocjenama. Šest parova moralo je u roku od 75 minuta pripremiti toplo predjelo i glavno jelo, tradicionalno za Gorski kotar i Liku, a na tanjurima je bilo svega, no ništa od zadanog.

Uvjerljivo najlošije jelo zasigurno su pripremili Anto i Antonio koji su žiriju servirali sirovi krumpir i grah bez okusa. „Dragi Ličani, ja se ispričavam u ime kandidata i nadam se da ćemo uspjeti opravdati nepravdu pripreme jela iz vašeg kraja!“, kazao je Mate, ljut na Slavonce što su servirali katastrofalno jelo. „Ovaj grah je poput svete vodice – bez okusa i mirisa!“, dodao je Špiček, na što se Mate ubacio i kazao da njemu to jelo liči na vodu u koju se mogu namakati čarape. S lošim kritikama dolaze i loše ocjene, pa su tako Bećarci dobili tri jedinice za svoje jelo.

Ukupnih pet bodova zaradili su Morana i Domagoj, čije je jelo žiri nazvao 'kuhinjskom tragedijom'. Špiček je pohvalio proizvođače namirnica, a njihovo jelo nije htio komentirati već je, kao i Mateja i Mate, želio potisnuti te okuse na svojim nepcima.

Isti broj bodova zaradili su i brat i sestra iz Daruvara, za čije se jelo žiri jednoglasno složio da pripada u najgora jela koje su ikada probali. „Stvarno ne volim koristiti terminologiju: 'očajno', 'užasno', 'nejestivo', 'splaćina', ali danas smo sve to imali!“, prokomentirao je Mate, ljut na Tihanu i Nikolu zbog njihova neznanja i manjka ideja.

Marica i Silvijana žiriju su servirale sirov krumpir i nedovoljno kuhan grah, a za svoja su jela zaradile ukupnih sedam bodova. Žiri nije štedio riječi ni kada je dobio siromašno povrće i krumpir od Bade i Toce, koji su za svoje jelo zaradili ukupnih 10 bodova.

Jedino svjetlo u jučerašnjem danu bili su otac i sin koji su žiriju servirali ukusni grah i zanimljivo predjelo za koje su Mateja, Mate i Tomek imali samo riječi hvale. Andrej i Marijan jedini su par koji je uspio osvojiti žiri i zaraditi 21 bod.

Hoće li se natjecatelji showa trgnuti, ne propustite doznati već večeras u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj! u 19:00 sati, na RTL-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala