Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix ukinuo Kuću od karata nakon optužbi protiv Kevina Spaceya, u planu nekoliko spin off-a
Autor serije je rekao da su optužbe vrlo problematične iako navodno nemaju veze s ukidanjem

Netflix ukinuo "Kuću od karata" nakon optužbi protiv Kevina Spaceya, u planu nekoliko spin off-a

Foto: YouTube

Netflixova prva veća originalna serija Kuća od karata (House of Cards) ide k svome kraju.

Business Insider je prvi prenio da će šesta sezona, koja je trenutno u produkciji, ujedno biti i posljednja. Vijest je stigla samo dan nakon što je glumac Anthony Rapp optužio glavnu zvijezdu serije Kevina Speceya da ga je seksualno napastovao 1986. godine kad je Rapp imao samo 14 godina. Spaceyev odgovor na Rappove optužbe je dočekan na nož od mnogih: naime, na svom Twitteru je priznao da je gay te da se ne sjeća susreta, a ako je do njega došlo to bi bilo vrlo neprimjereno, pijano ponašanje.

Iako je iz Netflixa stigla objava da ukidanje serije nema veze s optužbama, autor serije i bivši showruner Beau Willimon je optužbe nazvao vrlo problematičnim te da osobno ne zna ako je bilo ikakvog neprimjerenog ponašanja na setu tijekom četiri sezone koliko je radio na njoj. Usput je izjavio da mu je žao gospodina Rappa te da mu čestita na hrabrosti.

Ubrzo je iz Netflixa stigla još jedna vijest: trenutno se radi na nekoliko ideja o čak nekoliko spin off-ova serije. U jednoj verziji glavni akter serije bi bio Doug Stamper koji je u pet sezona bio Underwoodova desna ruka te kojeg glumi Michael Kelly, a scenarij bi trebao napisati Eric Roth. U razmatranju su još dvije verzije o kojima se ne zna puno niti je poznato tko bi mogli biti scenaristi, samo je rečeno da će u svakom slučaju radnja bilo koje serije biti smještena u svijet u kojem smo upoznali Franka Underwooda.

Kuća od karata od 2013. godine otkad je počela s prikazivanjem nailazi samo na riječi hvale i kod kritike i kod publike što dodatno potvrđuju razne prestižne nagrade od kojih su 2 Zlatna globusa. Radnja prati bračni par Underwood, Franka (Spacey) i Claire (Robin Wright) koji će učiniti sve kako bi se popeli na vrh svijeta – što znači mjesto predsjednika (predsjednice) SAD-a.

Šesta sezona Kuće od karata na Netflix stiže tijekom sljedeće godine, a očekuje nas standardnih 13 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    4 2
    aya aya @ 1.11.2017. 16:21

    Navodna žrtva??? Spacey uopće nije opovrgnuo navode o seksualnom napastovanju djeteta! Fuckin pedofil!!! Šta bi trebalo šutjeti o tome možda?

  • #1
    3 4
    yuma yuma @ 1.11.2017. 8:08

    Nakon tri desetljeća? ?? Ma nemoj me j***, a otad je navodna žrtva bila redovito na lobotomiji?.... 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala