Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Thor osvojio svjetska kina
"Thor: Ragnarok" se tek ovaj tjedan očekuje u američkim kinima u kojima je protekli vikend najgledaniji bio "Jigsaw"

Novi "Thor" osvojio svjetska kina

Foto: YouTube

Tjedan dana prije otvaranja na američkom tržištu, Marvelov Thor: Ragnarok imao je premijeru diljem svijeta na velikim tržištima poput Velike Britanije, Južne Koreje, Australije, Brazila, Francuske... Na kraju vikenda zarada se popela na odličnih 107,6 milijuna dolara, a s mnogih tržišta stiže vijest da je film ostvario najbolje otvaranje u listopadu ikada.

Krajem ovog tjedna, osim američke premijere na kojoj se očekuje oko 125 milijuna dolara prvi vikend, novi Thor stiže na još neka velika svjetska tržišta kao što su Njemačka, Rusija, Kina, Japan i Meksiko.

Najnoviji nastavak je režirao Taika Waititi, a osim Chrisa Hemswortha u ulozi Thora u filmu glume Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Benedict Cumberbatch...

Prije točno sedam godina u kinima smo mogli pogledati navodno zadnju Slagalicu strave, no autori su se u međuvremenu predomislili, a jesu li donijeli dobru odluku znat ćemo kad film prestane s prikazivanjem.

Horor Jigsaw iliti osmi film iz serijala Slagalica strave u svom prvom vikendu prikazivanja je zaradio 16,2 milijuna dolara čime je ostvario tek sedmo najbolje otvaranje od ukupno osam filmova u franšizi. Jigsaw je snimljen s budžetom od naizgled samo 10 milijuna dolara što je prilično za film u ovom serijalu. Za usporedbu, prva Slagalica strave je uz budžet od 1,2 milijuna za svoj premijerni vikend zaradila 18,2 milijuna dolara u SAD-u, a na kraju prikazivanja joj se ukupna zarada popela na čak 103 milijuna dolara. Dosad najpopularnija Slagalica strave je ona iz 2006. godine, odnosno treći film iz serijala koji je ukupno zaradio oko 164 milijuna dolara.

Najnovija Slagalica strave ponovno donosi misterij oko Jigsawa koji je mrtav već više od deset godina. Film potpisuju Pete Goldfinger, Josh Stolberg, James Wan i Leigh Whannell u režiji Petera i Michaela Spieriga.

U hrvatskim kinima Thor igra od 26. listopada, a Jigsaw stiže ovaj četvrtak, 2. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala