Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Klasik TV vas za svoj 7. rođendan nagrađuje vrijednim nagradama kroz 7 tjedana!
Gledajte Klasik TV i uživajte uz bogati filmski program i vrijedne nagrade

Klasik TV vas za svoj 7. rođendan nagrađuje vrijednim nagradama kroz 7 tjedana!

Foto: Klasik TV

Povodom 7. godišnjice prikazivanja, Klasik TV svojim gledateljima donosi Vikend smijeha. Tijekom rođendanskog vikenda od 27. do 29. 10, s početkom u 20.05 sati bit će prikazane neke od najpopularnijih domaćih komedija, njih ukupno devet.

Klik na sliku za veću rezoluciju

Na sam rođendan, u petak 27.10. u 20 h na rasporedu je komedija Dalibora Matanića Blagajnica hoće ići na more, u 21:35 h slijedi crna komedija Dnevnik Mašinovođe u kojoj je sjajnu ulogu ostvario Lazar Ristovski, a film je osvojio više nagrada, te u 23 h Žikina ženidba posljednji, deseti, nastavak nekoć popularne serije filmova Lude godine s Dragomirom Bojanićem Gidrom u glavnoj ulozi.

U subotu, 28.10. je u 20.05 h na rasporedu premijera komedije Snježane Tribuson Tri muškarca Melite Žganjer. Riječ je o seriji čije će se sve tri epizode prikazati u kontinuitetu. Romantična komedija iz 1998. u kojoj glavne uloge tumače Mirjana Rogina i Goran Navojec u vrijeme premijere popraćena je sjajnim kritikama i vrlo dobrim odzivom publike. Kroz priču o povučenoj slastičarki Meliti i njenoj simpatiji, dostavljaču kolača Janku, ironizira se fenomen latinoameričkih sapunica. Na filmskom festivalu u Puli film je osvojio Zlatne arene za scenarij, scenografiju, montažu, epizodnu žensku (S. Nikolić) te epizodnu mušku ulogu (I. Gregurević), kao i nagradu kritike Oktavijan, a Mirjana Rogina dobila je nagradu Breza za najbolje debitantsko ostvarenje. Kultna komedija Slobodana Šijana Maratonci trče počasni krug na programu je istoga dana u 21.55 h, a slijedi humorna drama Kreše Golika Imam dvije mame i dva tate s Mijom Oremović, Reljom Bašićem i Fabijanom Šovagovićem u 23.30 h.

U nedjelju, 29.10. prikazuje se popularna komedija Vinka Brešana Kako je počeo rat na mom otoku u 20.05 h, dok u 21.45 h slijedi još jedan kultni Šijanov film, Ko to tamo peva. Vikend smijeha završit će projekcijom mješavine krimića i komedije, Mala noćna muzika, u 23.10 h s Goranom Kičićem i Vukom Kostićem.

Klik na sliku za veću rezoluciju

U sklopu obilježavanja 7. rođendana Klasik TV-a, dan uoči rođendana, u četvrtak 26.10. u 21.25 h premijerno će se prikazati nagrađivana drama Emira Kusturice Otac na službenom putu. Nostalgična drama, isprepletena sjajnim humorom i melankolijom, slovi za najbolji Kusturičin film, a dojmu dodatno doprinose odlični Miki Manojlović i Mirjana Karanović u glavnim ulogama. Nakon velikog uspjeha "Sjećaš li se, Dolly Bell", s kojim je u Veneciji osvojio prvu nagradu za najbolji debitantski film, Emir Kusturica snimio je, u suradnji sa scenaristom Abdulahom Sidranom, film “Otac na službenom putu" i postigao još veći uspjeh, nametnuvši se kao jedan od najznačajnijih redatelja mlađe generacije ne samo tadašnje Jugoslavije, nego cijele Europe. Film je bio nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg filma izvan engleskog govornog područja, a na prestižnom festivalu u Cannesu osvojio je Zlatnu palmu i nagradu kritike Fipresci.

Regionalni filmski kanal, Klasik TV, prisutan je u svim državama regije te u zatvorenim paketima prema dijaspori i na taj način ulazi u više od 1,7 milijuna kućanstava, među kojima redovito zauzima vodeće pozicije po gledanosti.

Klasik TV nagrađuje vas bogatim nagradama

Na Facebook stranici Klasik TV-a u petak, 27.10. kreće niz nagradnih natječaja koji će trajati do 15.12. a u sklopu kojih možete osvojiti vrijedne nagrade:

VIVAX IMAGO LED TV-43LE75T2,Full HD,DVB-T/C/T2,MPEG4,CI
Računalo Tablet PC ACER Iconia One 10 B3-A40 10.1'' QuadCore 1.3GHz 2GB – White
Mobitel LENOVO Vibe K10A40 C2 Power DualSIM – Bijeli
Mobitel ZTE Blade A310 Dual SIM – crni
Hard disk externi 2.5" USB3.0 1TB TOSHIBA Canvio Basic – Black
Slušalice+mikrofon GENIUS HS-G700V naglavne 7.1
Smart watch MEANIT M1 – crni,
ali i majice s poznatim citatima iz kultnih domaćih filmskih klasika.

Klasik TV se na ovaj način želi zahvaliti svim gledateljima na vjernosti i zajedno s vama proslaviti svoj 7. rođendan.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala