Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Supružnici Taylor-Johnson rade na novom projektu
Aaron će glumiti glavnu ulogu u filmu prema knjizi "A Million Little Pieces" koji će režirati Sam

Supružnici Taylor-Johnson rade na novom projektu

Foto: PR Photos

Aaron Taylor-Johnson bi trebao glumiti u sljedećem filmu koji će režirati njegova supruga Sam Taylor-Johnson, javlja Variety.

Riječ je o ekranizaciji prve knjige Jamesa Freya, američkog književnika i osnivača produkcijske tvrtke Full Fathom Five koja je zaslužna za seriju romana za mlade The Lorien Legacies koje su napisali Frey i ostali pod zajedničkim imenom Pittacus Lore. Prva knjiga iz tog serijala I Am Number Four je 2010. godine prenesena na mali ekran.

Sam Taylor-Johnson će se fokusirati na njegovu prvu napisanu knjigu A Million Little Pieces koje je napisao kao memoare, no kasnije se Frey našao usred skandala kad se saznalo da su priče koje je u njima naveo izmišljene ili pretjerane. Veliku popularnost je stekao gostovanjem kod Oprah Winfrey gdje je predstavio knjigu kao memoare, a kad se saznalo da je skoro sve laž Warner Bros. je odustao od projekta. Supružnici Taylor-Johnson ipak misle da je priča o putovanju jednog čovjeka k oporavku vrijedna snimanja te da će zanimati širok broj gledatelja.

Sam Taylor-Johnson nam je i dalje najpoznatija po režiji 50 nijansi sive, dok Aarona Taylora-Johnsona u zadnje vrijeme gledamo u velikim filmskim hitovima. Trenutno snima biografsku akcijsku dramu Outlaw King u kojoj glumi s Chrisom Pineom.

Aaron i Sam Taylor-Johnson su zasad jedini put zajedno radili 2009. godine na biografskom filmu Nowhere Boy, priči o mladim danima Johna Lennona. Film je bio redateljski prvijenac za Sam, a na snimanju je započela romantičnu vezu s Aaronom, a u brak su stupili 2012. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala