Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Renee Zellweger će zaigrati legendarnu Judy Garland
Stiže biografska drama o zadnjim koncertima poznate američke glumice i pjevačice

Renee Zellweger će zaigrati legendarnu Judy Garland

Foto: PR Photos

Renee Zellweger je izabrala svoj novi projekt: biografsku dramu o Judy Garland, piše The Hollywood Reporter.

Film jednostavnog naslova Judy prikazat će njezine posljednje koncerte u karijeri koje je održala u Londonu, a pratit će njezin život ispred i iza kamera.

Odluka za glavnu glumicu je pala na zvijezdu filmova Bridget Jones Renee Zellweger. Dramu će režirati Rupert Goold koji je bio nominiran za prestižnu nagradu Tony te osvojio dvije nagrade Olivier, a prema scenariju Toma Edgea (The Crown, Lovesick).

Judy će popratiti dolazak velike zvijezde u London 1968. godine u koji je došla održati nekoliko koncerata. Prošlo je skoro 30 godina od svima poznatog filma Čarobnjak iz Oza u kojem ju je cijeli svijet upoznao, a sad pratimo Judy dok se priprema za svoje koncerte, bori s organizacijom, šarmira glazbenike, dijeli lijepe uspomene s prijateljima i obožavateljima, istovremeno flertuje s Mickeyem Deanom koji će ubrzo nakon toga postati njezin peti suprug. Istovremeno Judy je vrlo nježna i krhka jer je radeći provela 45 godina (od svojih 47) i jedino što sad želi jest malo usporiti i biti kod kuće s djecom.

Zellweger smo prošle godine mogli gledati ponovno kao Bridget Jones u Drugo stanje Bridget Jones, a prije nekoliko dana je u američka kina stigla drama Same Kind of Different as Me u kojoj ima glavnu ulogu. U pripremi ima romantičnu glazbenu dramu Best Day of My Life o pjevačici koja dobije tešku dijagnozu te dramu Berlin, I Love You koja će sadržavati 10 romantičnih priča smještenih u glavni grad Njemačke.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala