Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijere na Viasat kanalima
Viasat na svoje kanale Nature i History donosi nove zanimljive serije - "Odaberite si pravog psa" i "Masakr u Nanjingu"

Premijere na Viasat kanalima

Od subote, 21. listopada u 20h na Viasat Nature kanalu ekskluzivno se prikazuje nova emisija  – Odaberite si pravog psa.

Ova ambiciozna dvodijelna serija služi se kaskaderima, testovima i činjeničnim sadržajima kako bi pronašla savršenog štenca za neko kućanstvo.

Napokon ste odlučili nabaviti psa, ali koju od 216 pasmina odabrati? Superinteligentnog škotskog ovčara sklonog žvakanju kad mu je dosadno, zlatnog retrivera čije ćete dlake usisavati dok ste živi ili Jack Russell terijera koji bi vas mogao nadživjeti?

Budući da više od milijun pasa u Britaniji ima problema s ponašanjem i 20% usvajanja propadne, dreserka pasa i stručnjakinja za njihovo ponašanje, Louise Glazebrook, pomaže obiteljima da odaberu psa koji će im najbolje odgovarati. Tom prilikom razmatraju se faktori poput onih koliko radite, imate li malu djecu, patite li od alergija ili imate li druge ljubimce. U seriji ćete također čuti sjajne praktične savjete o dresuri, prehrani i vježbama za pse.

Na Viasat Histroy kanalu od ponedjeljka, 23. listopada u 21h s emitiranjem kreće serija Masakr u Nanjingu.

Ova serija istražuje junačka djela male skupine stranaca koji su svjedočili jednom od zaboravljenih masakra dvadesetog stoljeća: Nankiškom masakru.

1937. godine, japanska carska vojska upala je u glavni grad Republike Kine, nakon čega je uslijedio pokolj. Dvadeset i sedam hrabrih stranaca, muškaraca i žena, ostali su u gradu nastojeći pomoći ljudima, a njihovi su nevjerojatni napori pomogli u spašavanju 250 000 života.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala