Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 21.10.
Večer donosi odlične hit filmove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 21.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21.10.

SERIJE

Crna Guja, HTV 3 u 21:10 sati
Sir Walter Raleigh vrati se s istraživanja novog svijeta. Edmund odluči i sam malo istraživati kako bi impresionirao kraljicu, pa uz pomoć kapetana Ruma krene na dvogodišnje putovanje do Novog Zelanda u potrazi za krumpirima.

Motel Bates, HTV 2 u 22:35 sati
Norman se pokuša povjeriti dr. Edwardsu, ali boji se da govori previše. Norma zove majstora da popravi prozor. Romero rješava zločin koji je prijetnja njegovom novom životu.

Prevaranti, HTV 2 u 23:20 sati
I dok Ezra, Richard i Jules uživaju u prevarantskom načinu života, sve su bliže Maddie. Lenny Cohen sređuje rusvaj koji je napravila Sally. Maddie ostaje u šoku kad joj Doktor zada novi zadatak.

FILMOVI

U dobru i zlu, HTV 1 u 20:05 sati
Film američkog redatelja Davida Rusella dobio je nagradu publike na Filmskom festivalu u Torontu 2012. godine. Scenarij filma inspiriran romanom Amerikanca Matthewa Quicka, s humorom se bavi oporavkom jednog čovjeka koji se potpuno izgubio u svom profesionalnom i osobnom životu.

Snajperist, Nova TV u 20:45 sati
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi Tayi Renae i djeci, Chris je shvatio da se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.

Legende u Vegasu, RTL u 21:50 sati
Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline glume dugogodišnje prijatelje koji odluče prestati se ponašati u skladu sa svojim godinama i ponovno proživjeti svoje slavne dane kad zakleti neženja iz njihovog društva zaprosi svoju djevojku (koja je dvaput mlađa od njega). Njihovo odredište? Las Vegas!

Zatočene, HTV 1 u 22:40 sati
Keller Dover suočava se s najgorom noćnom morom svakog roditelja. Njegova 6-godišnja kći Anna i njezina prijateljica Joy su nestale. Najbolji trag pruža oronuli kombi koji je netom prije bio parkiran u njihovoj ulici. Glavni istražitelj, detektiv Loki uhićuje vozača, Alexa Jonesa, no mora ga pustiti zbog nedostatka dokaza...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala