Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stižu nam dvije nove KOZe!
26.10. se odražava KOZa povodom Noći vještica, a 28.10. u sklopu Noći hrvatskog filma i novih medijaa

Stižu nam dvije nove KOZe!

Foto: FAK

NOĆ VJEŠTICA SE BLIŽI, PRIGODA JE PRAVA,
KOZA U ČETVRTAK BIT ĆE STRAVA!

U četvrtak, 26. listopada, s početkom u 19 sati u zagrebačkom ćemo klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) po prvi put odigrati jednu novu vrstu kviza – i STRAŠNO je dobra!

Sve kvizoljupce i KOZomane pozivamo da nam se pridruže na KOZi posvećenoj stravi i užasu. Ovo horor izdanje našeg kviza pozabavit će se filmovima, knjigama, televizijskim serijama i pričama iz stvarnog života od kojih nam se ledi krv u žilama. Smatrate li se velikim poznavateljem horora, volite li večer provesti grickajući nokte ispred kakvog kvalitetnog slashera ili jednostavno uživate u kvizovima, na ovu kvizašku feštu strave i užasa morate doći.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ili članici ekipe. S obzirom na ograničen broj mjesta u Metropolisu ohrabrujemo vas da svoje timove prijavite što je prije moguće, i to putem ovog linka:

PRIJAVA ZA KOZu: STRAVA I UŽAS EDITION

Kviz, koji će se sastojati od više od stotinu pitanja, vodit će stand-up meštar Goran Vugrinec Goc, koji će pravu atmosferu strave i užasa upotpuniti svojim horor čitanjem stranih imena!

Strašan nagradni fond omogućili su naši vjerni sponzori. Uz glavnog pokrovitelja kviza Staropramen, tu je i Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, HBO, Miss Donut, Continental Film, Tehnički muzej Nikola Tesla, Loko prirodna kozmetika, Strip centar Tino, i mnogi drugi.

U dogovoru sa Staropramenom, ovo će se pivo na kvizu točiti po nevjerojatnoj cijeni od samo 10 kuna za pola litre točenog, a na ulazu će vas ponovno dočekati i naša rakija dobrodošlice.

Pridružite nam se u četvrtak na kvizu od kojeg će vam se dići kako raspoloženje, tako i kosa na glavi!

KOZA U GOSTIMA: VELIKI FILMSKI KVIZ U SKLOPU NOĆI HRVATSKOG FILMA I NOVIH MEDIJA

Filmska KOZa gostuje u kinu Europa!

U subotu, 28. listopada KOZa će održati jedno od atraktivnijih gostovanja – u sklopu Noći hrvatskog filma i novih medija u 22 sata u kinu Europa odigrat ćemo naš filmski kviz.

Noć hrvatskog filma i novih medija održat će se od 18 do 2 sata u noći diljem Hrvatske, u Vojvodini, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini, a filmoljupci će imati priliku pogledati više od stotinu hrvatskih filmova različitih kategorija i žanrova – igranih, dokumentarnih, animiranih, itd.

Ulaz na sva događanja Noći hrvatskog filma i novih medija uključujući i naš kviz je besplatan.

U foajeu kina Europa bit će zanimljiva izložba starih hrvatskih filmskih plakata, a prilikom svečanog otvorenja u 20 sati, posjetitelji će moći uživati u koncertu filmske glazbe mješovitog pjevačkog zbora Capella Odak. Glazbene teme iz Baltazara, Servantesa iz Malog Mista, Vlaka u snijegu i Tko pjeva, zlo ne misli, ključni su dijelovi filmskog koncerta pod naslovom Melodije velikog ekrana, te blok kultnih filmskih klasika koji se rijetko mogu vidjeti na velikom platnu zagrijat će vas taman za naš filmski kviz, koji će u kinu Europa trajati od 22 do 23 sata.

Ulaz na kviz je besplatan, a kako biste bili sigurni da ćete dobiti mjesto, dođite već u 20 sati, prijavite se na kviz i guštajte u legendarnim filmskim melodijama i klasicima, o kojima ćemo sigurno nešto pitati i na kvizu.

Prijavite svoju ekipu za kviz ovdje.

Bogate prigodne nagrade čekaju najveće filmoljupce. Skupite ekipu i provedite s nama lijepu filmsko-kvizašku večer u idealnom prostoru legendarnoga kina!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala