Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Viasat World predstavlja novi kanal - Epic Drama
Novi sadržajni brend nudit će više od 600 sati najboljih dramskih serija iz cijelog svijeta te neka od najvećih televizijskih imena

Viasat World predstavlja novi kanal - Epic Drama

Viasat World, vodeća medijska kompanija, objavljuje pokretanje novog, odvažnog sadržajnog brenda Epic Drama na njegovim ključnim tržištima i teritorijima diljem Srednje i Istočne Europe. Posvećen najboljim suvremenim dramskim serijama diljem svijeta, Epic Drama pridružit će se opsežnim kanalima Viasat Worlda i SVOD-ovu portfelju koji uključuje 27 plaćenih televizijskih kanala na više od 50 tržišta, kao i širokoj nelinearnoj ponudi na mnogim teritorijima. Epic Drama s prikazivanjem kreće 14. prosinca i nudit će više od 600 sati visokobudžetnog HD sadržaja te šaroliku lepezu dramskih žanrova. Više od 80% sadržaja uključuje i SVOD prava te podupire misiju kompanije čiji je cilj korisnicima omogućiti najkvalitetnije sadržaje na svijetu preko niza platformi i uređaja.

Potaknuto istraživanjem koje je istaknulo prazninu na tržištu, lansiranje Epic Drame upućuje na potrebu za nezavisnom televizijom te želju Viasat Worlda da odgovori na potrebe gledatelja i partnera, kao i ambicije za daljnjim razvojem i širenjem publike. Ovaj kanal koji je nastao na već utvrđenim temeljima prikazivanja dramskih serija nastavak je već uspješne block-ponude. Pokretanje kanala potpomognuto je značajnim ulaganjem u najkvalitetnije sadržaje i odgovarajuća prava te će biti popraćeno ciljanom, strateškom, marketinškom kampanjom prilikom pokretanja, ali i u nastavku.

Epic Drama isprva će biti dostupan na glavnim tržištima i teritorijima Viasat Worlda, uključujući Hrvatsku, Bugarsku, Bosnu i Hercegovinu, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Latviju, Litvu, Makedoniju, Crnu Goru, Poljsku, Rumunjsku, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Tursku i Ukrajinu putem panregionalnog prijenosa uz planirano širenje u 2018. godini.

Irina Gofman, izvršna direktorica i predsjednica Viasat Worlda komentira: "Sretni smo zbog pokretanja Epic Drame, odvažnoga i raznovrsnoga novoga kanala u potpunosti posvećenoga visokobudžetnim povijesnim dramskim serijama s naglaskom na neodoljive radnje. Naš jedinstveni status nezavisne televizije omogućuje nam osluškivanje potreba naših partnera i korisnika te stoga razumijemo njihove potrebe i u skladu s tim na njih brzo odgovaramo. Naše iskustvo u prikazivanju dramskih sadržaja omogućava nam da ispunimo prazninu na tržištu i odgovorimo na potrebu za kanalom koji gledateljima 24 sata na dan pruža najbolje dramske sadržaje iz cijelog svijeta uz sadržaje dostupne na zahtjev."

Obožavatelji dramskih sadržaja imat će pristup hvaljenim, neodoljivim serijama iz niza žanrova, uključujući kriminalistički, mistični te klasični književni žanr, politiku i moć, povijesne, ratne i akcijske žanrove te fantastične serije i one temeljene na stvarnoj povijesti. U ponudi su najbolje i najzanimljivije povijesne drame iz svih područja, uključujući serije nastale u Velikoj Britaniji, SAD-u, Španjolskoj, Francuskoj, Italiji, Australiji i Kanadi.

Epic Drama oživljava inspirativne i emotivne priče putem junačkih prikaza strasti i izdaje, ljubavi i gubitka. Budući da su gotovo sve serije koje se prikazuju u udarnim terminima nastale u posljednje tri godine, a 70% serija ekskluzivno pripada svakom od tržišta, publika može uživati u najboljim i najnovijim povijesnim dramama 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

"Viasat World jedna je od najvećih nezavisnih platformi televizijskih sadržaja u Europi, a naš sveobuhvatni kanal i SVOD portfelj dokazuju da za naše gledatelje uvijek tražimo najbolje sadržaje. Naša strategija podrazumijeva izgradnju iscrpne zbirke putem nabave, rane kupnje te nedavno i koprodukcije i omogućava nam čvrstu strukturu relevantnih, visokokvalitetnih programskih sadržaja za sve naše kanale u budućnosti. Već surađujemo s nekima od najboljih pružatelja i distributera sadržaja iz cijelog svijeta i želimo nastaviti u istom tonu, proširiti našu knjižnicu sadržaja, dovršiti naš program prvijenac te nastaviti raditi na ponudi za sljedeću godinu. S oduševljenjem svijetu predstavljamo „novi dom kanala Epic Drama“ i najvažniji program za sve gledatelje koje zanimaju najpopularnije povijesne drame današnjice", zaključuje Irina Gofman.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala