Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao je prvi službeni trailer za nove Ratove zvijezda
"Star Wars: The Last Jedi" predstavljen je prvim pravim trailerom, a film nas u kinima očekuje u prosincu ove godine

Stigao je prvi službeni trailer za nove "Ratove zvijezda"

Napokon je objavljen službeni trailer za film Star Wars: The Last Jedi, osmi film u sagi Ratova zvijezda, čiju smo kraću najavu već vidjeli ranije ove godine.

Trailer počinje sa finalnom scenom iz filma Sila se budi, u kojoj se Rey (Daisy RIdley) i Luke Skywalker (Mark Hamill) napokon nađu licem u lice na vrhu otoka. U novim kadrovima vidimo Ray koja barata svjetlosnim mačem, naizgled prema Lukeovim naputcima, dok Luke mrmlja prijeteću zabrinutost o "sirovoj snazi" koju je samo jednom vidio: "Tada nisam bio dovoljno uplašen. Sada jesam."

U međuvremenu generalica Leia (Carrie Fisher) stoji u kontrolnoj sobi na svemirskom brodu sa zabrinutim pogledom na licu, Kylo Ren (Adam Driver) zamišljeno gleda u masku u stilu Dartha Vadera, jurišnici se sakupljaju, dok Millennium Falcon prodire kroz svemir uz pilota Chewbaccu i njegovog pticolikog pomoćnika Porga. Trailer nam također nudi pogled na Finna (John Boyega) i Poea (Oscar Isaac), dok se suočavanje između sila dobra i zla čini neminovno.

Prije no što je objavljen trailer fanovi su preko Twittera pitali redatelja Riana Johnsona da gledaju trailer ili ne na što je on imao neodređeni odgovor: "Apsolutno sam podijeljen. Ako želite gledati film apsolutno 'čisti' onda ga svakako izbjegnite. Ali tako je dobar..."

Oni koji preskaču gledanje trailera će se za prve kadrvoe morati strpiti do 14. prosinca kada film stiže u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 3
    mario mario @ 10.10.2017. 17:14

    Nisam ga htio gledati ali na kraju nisam izdržao :D Ukratko, karta za hype train kupljena. Rekao bi da otkriva previše ali mislim da nas namjerno šalju u krivom smjeru, taman ono što jedan trailer treba napraviti.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala