Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 8.10.
Današnja večer donosi novu epizodu "Supertalenta" i velik izbor omiljenih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 8.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8.10.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05 sati
Friederike pokušava sve kako bi Petra III. nagnala da se zaljubi u nju - uči ruski jezik i prikazuje se u najboljem svjetlu - vrlo oštroumna i uglađena, spremna je na sve kako bi šarmirala člana ruske carske obitelji.

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
 

Priča o Bogu s Morganom Freemanom, HTV 1 u 21:45 sati
U ovoj epizodi Morgan Freeman putuje svijetom kako bi doznao odgovore na pitanja: Odakle smo došli? i Što se dogodilo "u početku"? Prvo pitanje čovječanstva i dalje je tema vječnih rasprava. Mnogi vjernici smatraju da je nemoguće shvatiti tko smo i što smo, a da prije toga ne razumijemo odakle smo došli i tko (ili što) stoji iza toga. Jesmo li stvoreni na sliku i priliku Boga ili smo posljedica singularnosti otprije 13,8 milijuna godina?

FILMOVI

Indiana Jones i ukleti hram, Doma TV u 19:55 sati
Vrijeme radnje je 1935. godina. Profesor, arheolog i legendarni junak poznat kao Indiana Jones ponovno se vraća u akciju u svojoj najnovijoj pustolovini. Ovaj put se udružuje s pjevačicom u noćnom klubu Wilhelminom "Willie" Scott i 12-godišnjim dječakom po imenu Short Round. Završe u malom siromašnom indijskom selu, čiji seljani vjeruju da je zao duh odveo svu njihovu djecu nakon što je ukraden sveti dragi kamen.

Brzi i žestoki 7, RTL u 20 sati
Novo poglavlje planetarno popularnog serijala režirao je James Wan, a glumački tim i ovoga puta čine Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyse Gibson, Chris "Ludacris” Bridges, Elsa Pataky i Lucas Black kojima se u novim oktanskim avanturama pridružuju Jason Statham, Dijmon Housou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel i Kurt Russell.

Braća Blues, HTV 2 u 21:10 sati
Američka akcijska glazbena komedija iz 1980. govori o dvojici braće koji u "Božjoj misiji" moraju spasiti svoje staro sirotište od dugova. Film je režirao John Landis i adaptacija je skeča iz humorističnog showa "Saturday Night Live", a 2000. je snimljen i nastavak. Film je ostao zapamćen i po tome što njegova dva protagonista gotovo nikada ne skidaju sunčane naočale i crna odijela.

Doktor Živago, HTV 1 u 23:35 sati
Vlade padaju, vojske se sukobljavaju, ljubav traje. Niti proslavljene novele Borisa Pasternaka utkane su kinematografsku uzvišenost Doktora Zhivaga, filma kojega je Američki filmski institut uvrstio među sto najboljih američkih filmova.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala