Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 6.10.
Večeras su na rasporedu nogometna utakmica, odlična krimi večer ili neki od poznatih filmova

TV Preporuke dana – Petak 6.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.10.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet - kvalifikacije za SP 2018.: Hrvatska – Finska, HTV 1 u 20:35 sati

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
Može li balada koju je proslavio pokojni, nikad prežaljeni pjevač Johnny Carver biti nadahnuće za ubojstvo? Je li netko htio ubiti Tobyja Winninga zbog prijetnje da će folklorni festival u Little Crosbyju premjestiti iz Midsomera ili je stvarni motiv skriven već 20 godina?

Bit ćeš moja, Nova TV u 20:15 sati
Kad Kemal ugleda Deniz u Nihaninu naručju i poveže djeliće vezane uz prošlost, u glavi mu se formira samo jedno pitanje: može li Deniz biti njegova kći? Kemalu je potreban konkretniji dokaz od glasa njegova srca. Kad Emir shvati da Kemal sumnja u vezi s Deniz, oboružat će se svim oružjem kako bi skrio istinu...

Nijemi svjedok, HTV 2 u 21:35 sati
Ubijen je bivši robijaš, a sumnja padne na djecoubojicu koji je nedavno izašao iz zatvora. Istraga se usmjerava na ostale dugogodišnje robijaše koji su pušteni na doživotnu uvjetnu, a tim otkriva koliko je krhka njihova sloboda. U suradnji sa Sashom Blackburn, forenzičkom psihologinjom specijaliziranom za osuđenike puštene na doživotnu uvjetnu kaznu, članovi ekipe trude se tim ljudima zajamčiti pošten postupak, bez obzira na zločine koje su nekad počinili.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:25 sati
Cassie i Sunny posjećuju svećenika koji se sjeća Jimmyja s dragošću, no, nažalost, otac Robert Greaves ne zna tko je "Jo-Jo", tajanstvena osoba koja je Jimmyju dala dnevnik. Istraga vodi do još jedne osobe koja se dobro sjeća Jimmyja. To je Eric Slater koji je nekoć bio knjigovođa u Arlingham Houseu.

FILMOVI

X-Men: Prva generacija, RTL u 21:40 sati
Prije nego li su se mutanti razotkrili svijetu, prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već uistinu najbolji prijatelji. Surađivali su zajedno sa ostalim mutantima (nekim poznatima a nekim novima), kako bi zaustavili Armageddon...

Kako se riješiti frajera u 10 dana, Nova TV u 22:10 sati
Romantična komedija iz 2003. godine koja i dan danas osvaja simpatije diljem svijeta. Velike zasluge filmova kvalitativnog i tržišnog uspjeha svakako ima sjajan vodeći glumački par. Svi će se muškarci rado poistovjetiti s Matthewom McCounagheyjem, maštajući o prelijepoj Kate Hudson, a vjerujemo da ni djevojke neće imati ništa protiv zamišljajući obrnuti aranžman.

Mladost, HTV 3 u 23:35 sati
Oskarovac Paolo Sorrentino je u svom drugom filmu na engleskom jeziku okupio impresivnu glumačku ekipu na čelu s izvrsnim veteranima Michaelom Caineom i Harveyem Keitelom kao dvoje umirovljenika koji još nisu spremni napustiti svoje karijere.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala