Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve veća šansa za 2. sezonu serije Male laži
Nakon dobivenih 8 Emmyja autorica romana izjavila je da razmišlja o nastavku

Sve veća šansa za 2. sezonu serije "Male laži"

Foto: PR Photos

Na nedjeljnim Emmyjima jedan od najvećih pobjednika je bila dramska HBO serija Male laži koja je ukupno osvojila čak osam nagrada, uključujući one za najbolju glumicu, sporednog glumca i sporednu glumicu u limitiranoj seriji.

Serija je i prije ove nagrade dobila odlične ocjene kritike i publike, no sad se ponovno postavlja pitanje hoćemo li dobiti nastavak serije, novu sezonu? Problem jest što je serija snimljena prema istoimenom romanu Liane Moriarty koja nije napisala nastavak. Još!

„Razmišljam o tome. Mislim da je to divna mogućnost. To je sve što ću reći“, rekla je Moriarty znatiželjnim novinarima nakon ceremonije.

Jedne od glavnih zvijezda serije, ujedno i izvršnih producentica, Reese Witherspoon i Nicole Kidman (Kidman je osvojila Emmy za najbolju glumicu i time preotela Emmy Witherspoon koja je bila nominirana u istoj kategoriji) već su spomenule da intenzivno razmišljaju o nastavku. „Već znate da smo lažljivice pa ne biste trebali vjerovati ičemu što kažemo. Razmišljamo o tome, pričamo, ali još nismo donijeli konačnu odluku“, komentirala je Witherspoon nakon dodjele nagrada. Kidman se složila da bi nastavak bio fantastična ideja, ali da trenutno uživaju u ovom trenutku.

Redatelj serije Jean-Marc Vallée, koji je osvojio Emmyja za režiju, složio se da mu se ideja sviđa: „Vidjet ćemo što će nam donijeti budućnost.“

Serija Male laži je smještena u mirni primorski grad Monterey u Kaliforniji, a u središtu priče su tri majke i njihov naizgled savršeni svijet.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala