Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Silvijanina molitva upalila: Nina i Branka zbog panna cotte ispale iz showa!
Sestre Nina i Branka imale su bolje ocjene za predjelo i glavno jelo, no desert ih je koštao daljnjeg natjecanja

Silvijanina molitva upalila: Nina i Branka zbog panna cotte ispale iz showa!

Foto: RTL

Sestre Nina i Branka imale su bolje ocjene za predjelo i glavno jelo, no desert ih je koštao daljnjeg natjecanja. Njihove tri šestice "pojele" su visoke ocjene žirija upućene Silvijaninom i Maričinom toplom kolaču, među kojima je bila i Matejina desetka!

Parovi duelisti imali su težak zadatak u dvoboju: skuhati tri jela za članove žirija, a koja bi pratila slijed, bila ukusna i uredno poslužena. Na licima Zadranki itekako je bila vidljiva nervozna, no ona se nije mogla iščitati na tanjurima posluženima žiriju. Po prvi put u showu su se dijelile visoke ocjene već u prvom duelu, a k tome je još Mateja Domitrović Sabo udijelila i prvu ovosezonsku desetku!

Sestre Nina i Branka cijelo su vrijeme kušanja bile u tankoj prednosti pred sugrađankama. Žiri je hvalio njihove janjeće kremenadle s bižima, otvoreno priznajući kako su sestre napravile svoje najbolje jelo u natjecanju, te su ih hrabrili da se koriste receptima koja podsjećaju na njihov kraj te da što manje eksperimentiraju s namirnicama i njihovom obradom. Nina i Branka su bile uvjerene da će svojom panna cottom s likerom od kave osvojiti žiri, no dogodile su se neoprostive pogreške: čaša nije bila čista, panna cotta se razlila u čaši i nije stvorila ravni rub te je bilo odviše slatkog okusa iako sestre tvrde da kolač nije vidio ni gram šećera.

S druge strane, Silvijana i Marica išle su na jednostavnost jer su znale da njihove suparnice neće dobro proći jer tom kolaču treba više od 75 minuta za pripremu i serviranje. No, Silvijana je ipak zatražila i pomoć više sile pa su se prijateljice umjetnice "molile sv. Mariji da Ninin i Brankin desert ne uspije". I upalilo im je!

"Vaš je topli kolač od limuna genijalan! Baš po mojoj mjeri. Jela bih ga na kraju svakog jela… Kada sam uzela prvi zalogaj pomislila sam: 'Ma jel' to moguće?'. A kod drugog zalogaja sam bila u transu!", kazala je Mateja prije negoli je Silvijani i Marici dala najvišu ocjenu u showu za desert, a s njom su se složili i Tomislav Špiček i Mate Janković, koji je izjavio kako bi si kolač od limuna "htio uzet doma".

"Žao nam je, naravno… Branka i ja smo prije deserta pobijedile u tri izazova – kvizu, predjelu i glavnom jelu. A zbog deserta, koji se radio najkraće i činio nam se najmanje važan, izgubile smo dvoboj! Cijelo vrijeme nam ide kroz glavu da smo trebale napraviti naše domaće kroštule ili fritule, koje bi se izvrsno slagale s današnjim jelovnikom. I tu nas nitko ne bi pobijedio!", kazale su Nina i Branka koje napuštaju show nakon dva tjedna natjecanja.

No, show se nastavlja – već u ponedjeljak, 18. rujna kreće nova doza zabave i edukacije uz ekipu Tri, dva, jedan – kuhaj!.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala