Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.9.
Večeras: 5. sezona "Kuće od karata", posljednja epizoda 2. sezone "CSI:Cyber" i zanimljivi filmovi

TV Preporuke dana – Petak 8.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8.9.

SERIJE

Tajne Borgo Laricija, HTV 2 u 20:10 sati
U narednikovoj kući pronalaze štap s tragovima plavoga praha i pisaću mašinu na kojoj je, vjerojatno, napisano anonimno pismo koje je Francesco primio. Što se mladoga Sormanija tiče, Ferraris je upleten u smrt njegove majke. No dvoje se zaljubljenih opet mora rastati.

Kuća od karata, HTV 1 u 21:20 sati
Alarmantno curenje podataka iz Bijele kuće potakne Francisa i Claire da poduzmu drastične mjere, čak i protiv svojih pouzdanika.

CSI: Cyber zločini, Doma TV u 23 sata
Sudbina američke vlade na kocki je dok Avery i cyber-tim traže hakera odgovornog za najveću krađu strogo povjerljivih podataka u povijesti u kojoj su ukradeni milijuni dosjea vladinih zaposlenika. Avery i njezin bivši muž vode iskren razgovor, a D. B. razmišlja o budućnosti s Greer. Sve to u posljednjoj epizodi druge sezone!

FILMOVI

Gunman, RTL u 19:50 sati
Jim Terrier (Sean Penn) bivši je specijalac i agent obavještajne službe kojeg proganja prošlost. Osim što se bori s PTSP-om, Jim mora skinuti i ljagu sa svoga imena. Jedina svijetla točka u njegovom životu stara je ljubav kojoj se želi vratiti. No prije toga, Jima čeka niz obračuna diljem Europe.

Na kraju duge, Nova TV u 22:30 sati
Rosie i Alex najbolji su prijatelji od malih nogu. Kada njihovu bliskost upotpune brojni izlasci i propali spojevi, Alex odlazi na studij u Ameriku. Rosie je bez njega izgubljena pa ubrzo odlučuje preseliti se k njemu u Boston, no tada primi vijesti koja će joj zauvijek promijeniti život i zadržati je kod kuće u Irskoj.

White Palace, HTV 1 u 22:55 sati
Uspješnom meksičkom redatelju Luisu Mandokiju ovo je jedan od najboljih filmova. Velike zasluge za uspjeh filma imaju i vrlo uvjerljivi tumači glavnih uloga: Susan Sarandon i James Spader.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala