Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona hit serije Laurine tajne
Napetost i visoki ulozi u dramatičnim slučajevima u kombinaciji s ljubavnim trokutom čekaju vas u drugoj sezoni od 22.8.

Druga sezona hit serije "Laurine tajne"

Foto: Nova TV

Doma TV premijerno donosi drugu sezonu dramske serije Laurine tajne s Debrom Messing u ulozi uspješne njujorške detektivke kojoj kolege nerijetko priskaču u pomoć kao priručne dadilje. Serija obiluje humorom koji pokazuje kako je biti zaposlena majka koja uvijek uhvati osumnjičenog, a temelji se na uspješnoj španjolskoj seriji Los misterios de Laura.

Druga sezona Laurinih tajni donosi više napetosti i veće uloge kroz dramatične slučajeve u kombinaciji s ljubavnim trokutom koji je prepun napetosti, baš kao i misteriji koje policajci rješavaju svakoga tjedna. Laurin poslovni i privatni život isprepliću se jer je njezin bivši suprug nastoji ponovno osvojiti – no to bi značilo da Lauru mora istrgnuti iz ruku njezina novog, jako seksi dečka, chefa Tonyja (gostujući glumac Neal Bledsoe). Gostujući glumci ove sezone su, između ostalog, Gabriel Mann i Enrico Colantoni.

Prema originalnoj seriji autora Carlosa Vile, Javiera Holgada i Gregoria Quintana de Uñe za Boomerang TV i TVE1 Spain, Laurine tajne za američku je televiziju prilagodio Jeff Rake (Bostonsko pravo) koji je ujedno i izvršni producent serije.

Detektivka Laura Diamond (dobitnica nagrade Emmy, Debra Messing) nije kriva što je najpametnija detektivka Odjela za ubojstva njujorške policije – jednostavno jest najpametnija. Zapravo, toliko je pametna da uspješno rješava i najzamršenija umorstva, a pritom uspijeva i biti samohrana majka dvojici dječaka. Lauri pomaže bivši suprug (Josh Lucas) koji joj je prošle godine bio šef u 2. postaji, no nakon ozljede koja ga je gotovo stajala života i borbe za nadmoć, vraća se u postaju na drugo radno mjesto. Laurin privatni i poslovni život isprepliću se jer je bivši suprug želi ponovno osvojiti.

Zanimljivu drugu sezonu serije Laurine tajne ne propustite pratiti od 22. kolovoza na Doma TV-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala